Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наркоман-сериен крадец ми разби Купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тамън си викам, поредната тъжна история, а тя - с ХЕПИ ЕНД добре си направил и съм сигурен, че като го пуснат пак ще посегне!ЕВАЛА, Баце!!!
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Rayo написа:
      ако някой нападне мен, жена ми, къщта и тн - ще се бия.
      Уф, четейки по диагонал "къща" в бързината го прочетох като "тъща" и си викам, бе к’во му става на тоз’ човек???!!!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Браво браво на теб бързо си се оправил ма май му е било малко трябвало е да го биеш още.Аз съм се заканил също че ще сбарам тоя дето ми разби мойта кола ма чакам да разбера кой е пък може да те викна да помогнеш като човек с опит

Коментар

nikolai_slavista написа:
          Браво браво на теб бързо си се оправил ма май му е било малко трябвало е да го биеш още.Аз съм се заканил също че ще сбарам тоя дето ми разби мойта кола ма чакам да разбера кой е пък може да те викна да помогнеш като човек с опит
          Чакай първо да му минат ръцете, че да може пак да налага

Коментар

coolboby написа:
            Евала пич ... ако идват репортери да те снимат..което е възможно....свиркай кога ще е излъчването на репортажа..
            Няма да има репортери
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Humppa написа:
              nikolai_slavista написа:
              Ники аз го бих и за твоята музика... Чакай първо да му минат ръцете, че да може пак да налага
              Ники, аз го бих и за твоята музика... "Humppa"-Още ме болят
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Колеги, не бях влизал в форума няколко дена и останах приятно изненадан от подкрепата ви :D Благодаря на всички Иначе по случая не мога да ви кажа нищо повече от написаното,Искам само да кажа на колегата, който ме упреква, че съм прекалил - може и така да е, но това беше единственият начин да го задържа и да го арестуват - беше друсан, биеше се и не усещаше болка, но няма значение А не съм написъл, че бях въоръжен.Ако бях такъв ненормалник можеше да го гръмна, нали Така, че не ме опреквай Никога не съм бил фен на "силовото" решаване на проблеми Вчера минах през сервиза на кобра за една бележка и там видях 7 коли с разбити странични стъкла и отскубани касетофони. От тях 2 FIATa - едно червено Браво и едно Стило, надявам се да не са на някой колега от форума.
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

:D Браво пич,за такива само тупаник!напьлно те подкрепям и аз!!!
                  как не се намери някакъв спрей, пръскаш и те измират гадовете.......
                  ...не спреи,а някакьв вирус само по такива да се лепи.....
                  FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                  FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                    Колеги, не бях влизал в форума няколко дена и останах приятно изненадан от подкрепата ви :D Благодаря на всички Иначе по случая не мога да ви кажа нищо повече от написаното,Искам само да кажа на колегата, който ме упреква, че съм прекалил - може и така да е, но това беше единственият начин да го задържа и да го арестуват - беше друсан, биеше се и не усещаше болка, но няма значение А не съм написъл, че бях въоръжен.Ако бях такъв ненормалник можеше да го гръмна, нали Така, че не ме опреквай Никога не съм бил фен на "силовото" решаване на проблеми Вчера минах през сервиза на кобра за една бележка и там видях 7 коли с разбити странични стъкла и отскубани касетофони. От тях 2 FIATa - едно червено Браво и едно Стило, надявам се да не са на някой колега от форума.
                    Казаха ми,че са почнали яко тафене на касетофони по София В Илиенци са 3дни са разбити 15тина коли и са им откраднати цд-тата
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                    X