хммм "Водачът трябва да избира скоростта такава, че при възникване на опасност на пътя да спре"като написах 20 имах предвид горе написаното,заблудени майки с колички(най редовно),деца на по 5-6-7 години пуснати да си играят навън без надзор,разни цървули мислещи,че всяка улица по която се движат е главна !!!мисля,че с тази скорост трябва да се кара,за да няма нарочно направени птпиначе е вярно,че ако решиш може и да се самоубиеш с 20км/ч
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отнемане на книжка...
Collapse
X
-
Индиректно - да. Липсата на безнаказанност на чичковците с парите ги карат да се вдижат с такава скорост. Аз 240 през живота си не съм вдигал (както и повечето пишещи във форума предполагам). А за депутатите (и техните близки - дали по родство или по портфейл) тази скорост е ежедневие. А те дават пример на младежите ...Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Immortal написа:...и си без точки, защото си предотвратил ПТП-та ?!?!?..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
kkp написа:Околовръстното на Дупница - при тунела - ограничение 30!!! И това на международен път Е79
Коментар
-
До преди 2-3 години това не беше проблем, а сега стана проблем - не вярвам. Знам какво е резонанс, но ако този тунел е толко крехък, че над 30 става опасен - как трябва да наречем хората взели решението тунела да не бъде затворен, а просто да се намали скоростта?Просто в последните години ни притискат много от ЕС заради големия брой ПТП (повечето дължащи се на липса на пътища) и наще взимат мерки - намаляват скоросттаFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:До преди 2-3 години това не беше проблем, а сега стана проблем - не вярвам. Знам какво е резонанс, но ако този тунел е толко крехък, че над 30 става опасен - как трябва да наречем хората взели решението тунела да не бъде затворен, а просто да се намали скоростта?Просто в последните години ни притискат много от ЕС заради големия брой ПТП (повечето дължащи се на липса на пътища) и наще взимат мерки - намаляват скоростта
Коментар
-
Rokambol написа:kkp написа:Околовръстното на Дупница - при тунела - ограничение 30!!! И това на международен път Е79VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Rokambol написа:kkp написа:До преди 2-3 години това не беше проблем, а сега стана проблем - не вярвам. Знам какво е резонанс, но ако този тунел е толко крехък, че над 30 става опасен - как трябва да наречем хората взели решението тунела да не бъде затворен, а просто да се намали скоростта?Просто в последните години ни притискат много от ЕС заради големия брой ПТП (повечето дължащи се на липса на пътища) и наще взимат мерки - намаляват скоросттаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
малко в страни от темата - намерете малко статискика за ПТПтата в западните страни, в сравнение с с тези в българия (съотнесени на глава от населението) и ще останете доста учудени"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Което означава САМО едно: Някой/и ПАЛЕН ТЪПАНАР не е мислил какво прави!
Коментар
-
Rokambol написа:kiro_of_the_day написа:Което означава САМО едно: Някой/и ПАЛЕН ТЪПАНАР не е мислил какво прави!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Хората имат небостъргачи от много повече от 30 години ... или може би за небостъргач техниката не е от значение а за един толко мижав тунел като този в Дупница е от невероярно значение? Какво ще кажеш за виадуктите на двете магистрали? Или и те са нищо в сравнение с тунела? Караш ме да се смеяFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колега, по една случайност служебно ми е известна историята на тунела (и двете тръби) от самото начало - до днес. Историята е пример за некомпетентност, липса на наказуемост, присвояване на средства и какво ли още не! Но това е... живеем в България...п.п. И нивото на радзвитие на техниката няма нищо общо в случая.kkp написа:Хората имат небостъргачи от много повече от 30 години ... или може би за небостъргач техниката не е от значение а за един толко мижав тунел като този в Дупница е от невероярно значение? Какво ще кажеш за виадуктите на двете магистрали? Или и те са нищо в сравнение с тунела? Караш ме да се смея
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар