Някой знае ли точния срок, за който се отнема книжка, за свършили точки? също и какво се прави после за да си я получиш?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отнемане на книжка...
Collapse
X
-
charlie написа:ХМ, таех някаква надежда да е 3 месеца...а м/у другото, как се гледа да не те хванатИли ако се налага се минава по маршрути дето по принцип не седят ченгета
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Колкото и пуберски да звучи, ще ми вземат... ДЕДОВЯ!По-скоро и да ми я вземат, ще спра да карам като ми цъфнат налъмите!Иначе е неприятно, да.Наскоро "купувах" точки щото бях на... 8 или 9.И бях на ръба.Реших все пак да не направя решителна крачка напредI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
да, ама аз я направих тази крачка и сека не мога да разбера падам ли, или все още съм закачен на последния тънък косъ...."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
за точките синьото талонче ,не е задължително да е в тебпреснимваш акта и си готов !!Как реши ,че са ти свършили точките ?? ако е с последен акт ,обжалвай и през това време си възстанови 13 !!Няма да се шашкаш на мене 2 пъти се опитват да я вземат ама не става
А карането без книжка после ,я те спрат я не ,с 50 лева се оправяш ,а глобата е точно 300 лева ,демек имаш 6 спирания бонус !това в рамките на шегата !!Сигурен ли си ,че ще ти вземат книжката и защо ?Има варианти ,но зависи твоя какъв е ,само ако е за алкохол гориш !
фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар