Някой знае ли как е тази година на къмпинг "Каваците" - цени за палатки, заведения и др. Ходих преди две години и много ми хареса. Зимата гледах по телевизията, че имат проблеми със собствениците на земи. Рових се из нета, но на нищо ново не попаднах. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
къмпинг "Каваците"
Collapse
X
-
http://www.russalka-holidays.com/rus...mили/05502/ 2413,/05502/ 2261Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Една женица ми отговори. Интересувах се само от къмпиране с палатки. Каза ми така: за юли, август за палатка - 6 лева, отделно на човек по 6 лева + 1.50 на човек курортна такса и 5 лева такса за автомобил. Звънни пак защото като говорих имах хора на главата си и може да несъм разбрал добре.Преди две години ходих сякаш цените бяха по-ниски и много ми хареса - изживяването си струва.FIAT Marea 1.9TD Weekend
Коментар
-
bubachko
batececo написа:Някой пробвал ли е бунгалата там, да сподели как е? Цени/условия?
Коментар
-
На ’Каваците’ ще бъда или по-точно на "Смокините" - хасковския лагер над пътя от 17.07 до 27.07 или от 27.07 до 6.08 - надявам се да е второто защото такива бяха първоначалните планове и компанията е страхотна ама май нещо са ме прецакали в съвета някакви връзкари .Ако някой е по това време там може да съберем фиатките да си поговорят.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар