Съжелявам много!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тъжна тема.....
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
съболезнования и от мен колега,рядко вече пиша тук, но темата ме трогна защото и аз съм губил куче - коли ,бяхме като приятели с него с онова разбирателство наречено от мен телепатия,просто се разбирахме с поглед.но така се случва в живота рисано е било да губим най верните си приятели.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Orcinus
Re: Тъжна тема.....
Авео написа:.......колкото и силни да си мислим че сме, не можете да си представите всъщност колко слаби можем да бъдем.........днес от този свят си отиде моето куче...казваше се Рея.....ирландски сетер....най-умното животно на света......беше много стара, на 17 години.....болна, едвам ходеше...и въпреки това, както каза майка ми, си умря с този добряшки и мъдър поглед..........когато са я водили към полянката, за да и сложат инжекцията, всички се кълнат че все едно е разбирала.......като във някакъв адски тъжен филм е изгледала всички и не е казала гък........с това куче съм прекарал голяма част от живота си...обичаше всички много и беше страшна добрячка......все едно си е отишъл човек...........адски криво ми е и се извинявам за тъжният пост, но все още ми е пред очите как стоеше три дни пред количката на дъщеря ми, когато я заведохме за първи път в къщи...не пусна никой до нея и стоя на пост......Чао Рейка..........дано да има къде да си тичаш на воля там.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар