Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тъжна тема.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съжелявам много!!!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

съболезнования, колега, съчувствам ти.Докато си спомняш и мислиш за тази животинка, тя е един вид с теб. И винаги ще е с теб.
      Тойота Приус

Коментар

Ох колега разплаках се едвам прочетох на глас поста ти. Това нещо се размина на моя любимец миналата година по това време три дни не бяхме спали и плачехме. Съболезнования за любимото куче.
        Обичам си работата.

Коментар

съболезнования и от мен колега,рядко вече пиша тук, но темата ме трогна защото и аз съм губил куче - коли ,бяхме като приятели с него с онова разбирателство наречено от мен телепатия,просто се разбирахме с поглед.но така се случва в живота рисано е било да губим най верните си приятели.
          HONDA I-VTEC

Коментар

Re: Тъжна тема.....

Авео написа:
            .......колкото и силни да си мислим че сме, не можете да си представите всъщност колко слаби можем да бъдем.........днес от този свят си отиде моето куче...казваше се Рея.....ирландски сетер....най-умното животно на света......беше много стара, на 17 години.....болна, едвам ходеше...и въпреки това, както каза майка ми, си умря с този добряшки и мъдър поглед..........когато са я водили към полянката, за да и сложат инжекцията, всички се кълнат че все едно е разбирала.......като във някакъв адски тъжен филм е изгледала всички и не е казала гък........с това куче съм прекарал голяма част от живота си...обичаше всички много и беше страшна добрячка......все едно си е отишъл човек...........адски криво ми е и се извинявам за тъжният пост, но все още ми е пред очите как стоеше три дни пред количката на дъщеря ми, когато я заведохме за първи път в къщи...не пусна никой до нея и стоя на пост......Чао Рейка..........дано да има къде да си тичаш на воля там.....
            Колега, искрените ми съболезнования Имах същата красавица, казваше се Джеси, пак ирландски сетер, отиде си през 1999 г., когато аз бях само на 21. С месеци не знаех къде се намирам. И аз с нея бях израснал, обичах я адски. Обожаваше да яде шопска салата, на някой може да му е смешно, ама аз и сега като се сетя и ми се събира буца в гърлото. Имах после немска овчарка, отгледах я, но я подарих, споменът за Джеси беше нещо, което не можех да заменя с друго куче. Дано Рейка и Джеси тичат заедно

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
              Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
              --- в сърцето завинаги... ---
              Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Working...
              X