Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тъжна тема.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тъжна тема.....

.......колкото и силни да си мислим че сме, не можете да си представите всъщност колко слаби можем да бъдем.........днес от този свят си отиде моето куче...казваше се Рея.....ирландски сетер....най-умното животно на света......беше много стара, на 17 години.....болна, едвам ходеше...и въпреки това, както каза майка ми, си умря с този добряшки и мъдър поглед..........когато са я водили към полянката, за да и сложат инжекцията, всички се кълнат че все едно е разбирала.......като във някакъв адски тъжен филм е изгледала всички и не е казала гък........с това куче съм прекарал голяма част от живота си...обичаше всички много и беше страшна добрячка......все едно си е отишъл човек...........адски криво ми е и се извинявам за тъжният пост, но все още ми е пред очите как стоеше три дни пред количката на дъщеря ми, когато я заведохме за първи път в къщи...не пусна никой до нея и стоя на пост......Чао Рейка..........дано да има къде да си тичаш на воля там.....

Моите съболезнования, колега.
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Съчувствам ти.Наскоро на една приятелка също ирландски сетер си отиде. Много мил беше.
      Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Бях на 16,когато си "отиде" немската ми овчарка.Беше на 11г.Плаках много за ГРАНД.Беше ми като брат.

Коментар

много е кофти аз пък имах най - симпатичния дебеланко - сиамец невероятен характер за котка но ми умра заради сухата котешка храна...просто в един миг бъбреците му отказаха внимавайте как си храните животинките
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

сетерите са бахти яките кучета като те погледнат с техния си поглед и не знам просто не можеш да не го заобичаш тва куче.Съжелявам за него но си вземете ново сетерче да ви радва
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Съчувствия колега, но и аз съм на твоето положение. Преди две години си замина едното ми животинче-пекинез на 17 год.,а сега съм в очакване да стане същото и с второто. Кокерка на 16 год. изключително болна. Аз съм на 32 и целия ми разумен живот е минал с тях и ми е адски криво.
              Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
              Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Съжелявам колега,и знам как се чувстваш!Аз изпитах същото нещо на 2.01.2007 на 16 години почина и моето куче.......кораво куче беше!
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Съболезнования, Явка!Поне снимки да не беше слагал... много хубаво куче...Понякога ми става по-мъчно за починало животно, отколкото за починал човек.На мен една сиамка ми умря в ръцете, премазана от вратата на терасата (стана течение)... Сегашната ми котка е на 5 години, има доста до старост, но ходи навън и все се притеснявам, че някоя кола ще я размаже пред къщи...И за да ви разведря малко - следващия път си вземете костенурка.

Коментар

Моите съболезнования колега Авео знам как се чувстваш минал съм през това . Но както каза колега по горе вземи си ново веднага за да ти помине бързо мъката и да има кой да ви весели вас и дъщеричката.
                    Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                    Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Re: Тъжна тема.....

Авео написа:
                      .......колкото и силни да си мислим че сме, не можете да си представите всъщност колко слаби можем да бъдем.........днес от този свят си отиде моето куче...казваше се Рея.....ирландски сетер....най-умното животно на света......беше много стара, на 17 години.....болна, едвам ходеше...и въпреки това, както каза майка ми, си умря с този добряшки и мъдър поглед..........когато са я водили към полянката, за да и сложат инжекцията, всички се кълнат че все едно е разбирала.......като във някакъв адски тъжен филм е изгледала всички и не е казала гъг........с това куче съм прекарал голяма част от живота си...обичаше всички много и беше страшна добрячка......все едно си е отишъл човек...........адски криво ми е и се извинявам за тъжният пост, но все още ми е пред очите как стоеше три дни пред количката на дъщеря ми, когато я заведохме за първи път в къщи...не пусна никой до нея и стоя на пост......Чао Рейка..........дано да има къде да си тичаш на воля там.....
                      Еее, да ти се не знае и темата Аз също съм губил куче, много добре знам какво ти е...Съжалявам!
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

точно да ти се незнае и темата и моето куче (канадска лисица )умря март месец на 17 години !
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Моите съболезнования... Напълно те разбирам. От съвсем малък никога не съм оставал без животинка, за която да се грижа. Имал съм много, ама много кучета включително Ирландски сетер - казваше се Нора... наистина изключително интелигентно животно и беше изключително податливо на обучение, като се има предвид, че е ловно куче. Но случаят, който остави траен отпечатък в крехката ми детска психика беше когато зли хора отровиха кучето, което най - силно съм обичал - Макс. Той беше най - красивия и расов ротвайлер в моите очи. Тогава бях на 16. Най - лошото беше когато го видях в колибката му студен и безжизнен... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Оттогава взимам няколко кучета, но във всяко едно от тях виждах Макси. Дори сега след 7 години, когато пиша темата не мога да спра сълзите си. Повярвай ми - само времето ще излекува раната, а не стоката - заместител.Много съжалявам за случилото се, Авео.
                          M-Benz E 250 TD 150hp
                          M-Benz 200d 75 hp
                          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Точно досами рая, от тази му страна, се намира мястото, наречено Моста на дъгата. Когато умре някоя животинче, което е било привързано към някой измежду нас, то отива при Моста на дъгата. Там има поляни и хълмове за нашите приятели, за да могат те да тичат и играят заедно. Храната, водата и слънчевата светлина са изобилни и нашите приятели се чувстват добре и уютно. Всички животинки, които са били болни или стари са с възвърнати здраве и жизненост. Тези, които са били наранени или осакатени, са възстановени напълно и са отново силни - точно такива, каквито си ги спомняме в нашите блянове за отминалите дни. Животинките са щастливи и доволни, с изключение на едно малко нещо - на всички тях им липсва някой много специален човек, когото са оставили. Те всичките тичат и играят заедно, но идва ден, когато някой внезапно спира и поглежда в далечината. Блестящите очи се втренчват. Страстното тяло потреперва. В един миг то се стрелва от групата, прелитайки през зелените треви, нозете му го носят по-бързо и по-бързо. Вие сте забелязан и когато вие и вашия приятел се най-накрая се срещате, вкопчени в радостна прегръдка, никой вече не може да ви раздели. Целувки на щастие валят върху лицето ви, ръцете ви галят отново обичната глава и вие поглеждате отново в доверчивите очи на вашата животинка, отдавна напуснала вашия живот, но никога не липсвала във вашето сърце. И тогава минавате под Моста на дъгата. Заедно завинаги...
                            Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Искам само да споделя,че един любимец който си отива от този свят не може да се забрави никога!А това за друго кученце е добре но когато си свикнал някой да лае,да ти скача на врата и там където е стоял в колибата не се забравя!Вземах си друга овчарка и носи името на предишното ми куче.....REX.Бутнали пък снимка на предишното си куче има рев.....беше на всякъде с мен!Сега има Две овчарки и двете са невероятни кучета!Грижете се за любимците си те са благодарни!
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                              X