Ами заплашван ще е.Тези боклуци с история малко по-дълга от македонската си мислят ,че света им принадлежи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
...за Джордж Буш
Collapse
X
-
Владим, признай, че всичкото това е един цирк и нищо повече За да не бъда голословен, ще попитам - какво, според теб, ще се случи, ако убият президента на САЩ, който и да е той?! Веднага ти отговарям - нищо!!!Същото е като да убият някой наркоман в гетото - САЩ пак ще съществува, хората ще продължат да живеят, както и преди убийството, и за никой, абсолютно нищо няма да се промени Като убиха Кенеди, какво се промени, да не би САЩ да изчезна от картата?! Цялата смешна история с участието на дузина палячовци, е чиста проба позьорщина, поне за мен, защото и без друго от този човек не зависи нищо - за какво го пазят тогава??? Ами, както каза РедСторм, защото някой си мисли, че притежава целия свят и е много важно да не се накърнява достойнството на нацията с показно убийство на държавния глава, защото това ще бъде недопустимо унижение за Америка (голямата работа), нищо, че са убили някакъв пълен галфон и голяма част от самите американци, даже не знаят кой им е президент , камо ли да се трогнат от покушението Когато един човек, не правещ нищо и не важен за никого, реши да прави нещо, защо е нужно да бъде пазен като писано яйце, при положение, че на всички е ясно неговото бездействие и безсилие - само това ме интересува?!Както винаги става в нашата мила родина - лишението и неудобството са само за сметка на народа, на обикновения човечец, а облагите и предимствата са само за управляващите!Една основателна причина ми посочи, всеки един от нас да се радва, че някакъв човек, всепризнат за най-тъпия държавен глава на САЩ, е пристигнал в България?За какво ми е на мен, като гражданин на Република България, да приемам гост, от който нищо хубаво не съм видял, не виждам, а няма и да видя никога?! П.П.Знам, как ти звучи мнението ми отстрани и за да не ме разбереш погрешно искам да поясня, че хората охраняващи Буш, със сигурност са професионалисти от най-най-най-високо ниво, но аз НЕ ТЯХ наричам палячовци
Коментар
-
Kuku написа:...За да не бъда голословен, ще попитам - какво, според теб, ще се случи, ако убият президента на САЩ, който и да е той?! Веднага ти отговарям - нищо!!!.....
Коментар
-
bubachko написа:Да си седят там в резервата, където са ги пратили преди години като затворници и да не ни занимават с техните си глупости...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Аз пук не мисля, че някой наистина иска да убие Буш. Не подценявайте противниците му. Според мен те си дават сметка, че той просто е адски зле във всяко едно отношение. Няма някой който да иска силен враг. Ще го опаткат след като сдаде поста, но не и преди това. Поне аз така си мисля.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Kuku написа:Представете си сега, да имаме едно съвременно и модерно развито метро, още по-модерен и редовен градски транспорт, и полицаи на всяко кръстовище... изобщо няма да си купувам кола, или ако имам, ще я изкарвам само в неделя и за морето - всички хора ще са много по-спокойни, защото няма да има задръстване, закъснения, нерви, столицата ще е много по-чиста, защото няма да има пушилка, улиците ще са много по-изрядни и подредени, ще има зеленина, защото никой няма да паркира върху тревичката, няма да има или поне ще са много по-малко дупките, а дори да има, ще се запълват много бързо и лесно.... направо идилия Дали ако направят влизането в центъра платено, картинката ще изглежда по някакъв подобен начинTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Kuku написа:П.П.Знам, как ти звучи мнението ми отстрани и за да не ме разбереш погрешно искам да поясня, че хората охраняващи Буш, със сигурност са професионалисти от най-най-най-високо ниво, но аз НЕ ТЯХ наричам палячовциI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Rokambol написа:Kuku написа:...За да не бъда голословен, ще попитам - какво, според теб, ще се случи, ако убият президента на САЩ, който и да е той?! Веднага ти отговарям - нищо!!!.....
Коментар
-
Immortal написа:Rokambol написа:Kuku написа:...За да не бъда голословен, ще попитам - какво, според теб, ще се случи, ако убият президента на САЩ, който и да е той?! Веднага ти отговарям - нищо!!!.....ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар