Другата седмица ми предстои да ходя в командировка в Банкя с моята кола. За последно съм карал до Банкя преди 3-4 години и маршрута, по който минах, беше: още преди да вляза в София от магистрала "Тракия" се завива за Перник и после в общи линии все направо до някакво езерце, при него се завива наляво и следва Банкя. Първият ми въпрос е отворен ли е още този път ? Знам, че е доста натоварен, но все пак съм минавал по него и ми е познат.Ще ми препоръчате ли евентуално и друг маршрут през София по възможност с някой и друг ориентир (име на улица или нещо друго известно), тъй като студентските години вече останаха доста далече и съм я позабравил София... А и доколкото я познавам, е като пешеходец.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за маршрут София - Банкя
Collapse
X
-
Re: Малко помощ за маршрут София - Банкя
snake написа:Другата седмица ми предстои да ходя в командировка в Банкя с моята кола. За последно съм карал до Банкя преди 3-4 години и маршрута, по който минах, беше: още преди да вляза в София от магистрала "Тракия" се завива за Перник и после в общи линии все направо до някакво езерце, при него се завива наляво и следва Банкя. Първият ми въпрос е отворен ли е още този път ? Знам, че е доста натоварен, но все пак съм минавал по него и ми е познат.Ще ми препоръчате ли евентуално и друг маршрут през София по възможност с някой и друг ориентир (име на улица или нещо друго известно), тъй като студентските години вече останаха доста далече и съм я позабравил София... А и доколкото я познавам, е като пешеходец.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Esper написа:Аз обаче искрено ни препоръчвам да ползваш северната дъга - от магистралата свиваш не на ляво (Перник) а на дясно.Караш пак само направо и пак стигаш до отклонението за Банкя.Повече километри са но натоварването е мнооооого по-малко.Аз винаги когато се прибирам от твоята посока ползвам именно това трасе.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Esper написа:Аз обаче искрено ни препоръчвам да ползваш северната дъга - от магистралата свиваш не на ляво (Перник) а на дясно.Караш пак само направо и пак стигаш до отклонението за Банкя.Повече километри са но натоварването е мнооооого по-малко.Аз винаги когато се прибирам от твоята посока ползвам именно това трасе.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
snake написа:И с колко километра горе-долу се удължава пътя ?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Благодаря за информацията. Ще пробвам по-дългия маршрут. И без това шофирането ми е едно от най-приятните неща в скалата на удоволствията, пък и малко да изпробвам фиата преди лятото. Няма значение, че ще ми платят разстоянието от 125 км при разход 5,9/100 км, толкова плаща държавата - малко, но от сърцеTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Esper вече ти е писал - послушай го. В момента южната дъга с тези ремонти е отвратително ... Все пак и от мен още няколко линка за различни карти - все някоя се надявам да е полезна. http://www.domino.bg/http://www.emap...pSize=1&lng=BG /тази ми е любимата :D /http://www.ukazatel.com/sofia_map.php?language=bg - тази е по скоро само за София.П.С. Има и един друг най-пряк вариант - Цариградско - Орлов мост - Народно събрание - Президентсво - тунела Люлин - Люлин - излизаш на изхода за Калотина - разклона Банкя. Този маршрут го ползвам редовно и се минава много бързо при едно много важно условие - минаваш по него сутрин преди 7.30 часа. После не го препоръчвам.
Коментар
-
Благодаря на всички, които ми писаха. Без проблеми стигнах до Банкя по северната дъга. Пътят на отиване беше почти спокоен, а на връщане от Банкя съвсем поносимо натоварен, но все пак ставаше дума за петък следобед.За съжаление това ще е май последната ми командировка на държавна работа. Имам предложение за работа, което по финансови причини май не мога да откажа, а и не знам дали ще имам друг такъв шанс. Така че след 10 г. на държавна работа ще премина на "другата страна". Много съм объркан, направо не съм на себе си, така съм свикнал с всичко в досегашната си работа Но ако сега не взема такова решение, едва ли ще го направя някога.Все пак освен финансовата страна има и още едно нещо, което за мен е "плюс" на новата ми работа: намира се на 20 км. от Пазарджик. Така че всеки ден ще съм 40 км. с фиата А както и друг път съм казвал, шофирането е на едно от първите места поне по моята скала на удоволствията .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Благодаря на всички, които ми писаха. Без проблеми стигнах до Банкя по северната дъга. Пътят на отиване беше почти спокоен, а на връщане от Банкя съвсем поносимо натоварен, но все пак ставаше дума за петък следобед.За съжаление това ще е май последната ми командировка на държавна работа. Имам предложение за работа, което по финансови причини май не мога да откажа, а и не знам дали ще имам друг такъв шанс. Така че след 10 г. на държавна работа ще премина на "другата страна". Много съм объркан, направо не съм на себе си, така съм свикнал с всичко в досегашната си работа Но ако сега не взема такова решение, едва ли ще го направя някога.Все пак освен финансовата страна има и още едно нещо, което за мен е "плюс" на новата ми работа: намира се на 20 км. от Пазарджик. Така че всеки ден ще съм 40 км. с фиата А както и друг път съм казвал, шофирането е на едно от първите места поне по моята скала на удоволствията .I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Rayo написа:колеги, извинете ме за off-а, ама темата за смяната на работата и при мен е актуална. Защо това, което обичам да правя, не носи пари ? Баси х*я. snake, пожелавам ти успех!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Rayo написа:колеги, извинете ме за off-а, ама темата за смяната на работата и при мен е актуална. Защо това, което обичам да правя, не носи пари ? Баси х*я. snake, пожелавам ти успех!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:...Сега просто ходя всеки ден на работа с някакво чувство, колебаещо се между досада и отвращение и си взимам заплатата...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:snake написа:...Сега просто ходя всеки ден на работа с някакво чувство, колебаещо се между досада и отвращение и си взимам заплатата...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар