Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво става с Mtel...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    ...хора, във Варна става нещо....иде второто пришествие....телефоните ми не бачкат, принтера до мен издава странни звуци, все едно го включвам/изключвам....монитора ми гасне за секунди, без да се рестартира.....ко стаа тука бе....Дали пък тия идиоти от "тока" не правят нещо, което да влияе и на Мтел...хммммммм
    Колега, имаш нужда от почивка. Я ходи направи едно плажче с биричка и цаца и ще ти се решат всички проблеми :D

Коментар

Абе Явка ами как са ви Глобкалите днес, че цял ден днес се мъча да намеря една девойка във Варна и почти я бях отсвирил преди да ти прочета темата.
      Punto SX 1.1 55

Коментар

doofiat написа:
        Авео написа:
        ...хора, във Варна става нещо....иде второто пришествие....телефоните ми не бачкат, принтера до мен издава странни звуци, все едно го включвам/изключвам....монитора ми гасне за секунди, без да се рестартира.....ко стаа тука бе....Дали пък тия идиоти от "тока" не правят нещо, което да влияе и на Мтел...хммммммм
        Колега, имаш нужда от почивка. Я ходи направи едно плажче с биричка и цаца и ще ти се решат всички проблеми :D
        Това з плажната идея е доста яко, аз отдавна съм замислил някои ден да натъпча колата с кърпи и дюшеци, да дода на работа с бански и на обедната почивка да се размажа с коктейлче на дюшека във водата А иначе по въпроса, днеска мтел имат няакви яки ядове по Варна, аз още от сутринта съм на "Не разчитаи на гсм да ме намериш днес". Ту го има, ту го нема, йената се сърди и вика що си си изключил телефона (тя бачка в Албена)... Като се свързахме най-накрая с *88 ни казаха, че много съжаляват и питаха куде сме точно, да пратят екип да погледне и наща клета явно... Лошото е, че телевона не ми дава никаква индикация за ненорлалности в мрежата та яде малко бой сабахле, понеже мислех, че е забил, рестартирах го, обадих се на жената и след 2-3 мин да звунна на един клиент и пак среден...... та го бих.... дори отнесе и няколко псувни по повод марката и как можа така изотраз да се преебе....едит: Може наистина да е от тоците нещо, щото няколко пъти и тока мигна, и нета спира, а нашия минава и през безжичен.......

Коментар

По тоя повод се сещам за известния виц: -Алооо... Енергото ли е?-Не! ВиК е.-И НА ВАС ДА ВИ Е...А М....ТА!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не знам за Варна, но в Ямбол цяла сутрин Глобул беше изключен. Явно става нещо в цялата страна ?! Тръгна преди малко, не се знае за колко време

Коментар

Е то за операторите е ясно, че трябва да се звъни късно вечер, иначе няма смисъл.

Коментар

Тия грижи май са само в опрелени градове тука в Софиа до сега не съм имал грижи (на Вивател съм) гледам и колегите които са на Мтел и Глобул нямат грижи за сега ,освен ако тиа п.....си от операторите не са подготвили изненадите да дойдат при нас привечер .Нема оправия с който и да е от тях е...т те както си искат и от кадето им падне .Дано всичко да се оправи при вас колеги и както каза един колега по горе я споко на плажа и да не ти пука
                Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

предлагам релакс за всички варненци за днес ,вместо на плажа ,камъка на врата и на пристанището !!!
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Нещо и моите телефони изхвърлят от 2-3 дни. Явно имат някви грижи Мтелците, ама е много кофти наистина.Добре, че принтера ми си мълчи още :D
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ей, тия от "Базови станции и свързващи линии" пак са я подкарали през просото.. Е сега вече ще се изключваме...
                      Настоящата - Ford Focus ST
                      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                      Франкенщайн - R.I.P.
                      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

iee написа:
                        Добре, че принтера ми си мълчи още :D
                        А може би са ТЕ!?
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          iee написа:
                          А може би са ТЕ!?
                          ...ТЕ, ТЯ, ТОЙ.......незнам.....аз обаче все още получавам смс-и за пропуснати повиквания и звъня обратно.,.........

Коментар

Авео написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            iee написа:
                            А може би са ТЕ!?
                            ...ТЕ, ТЯ, ТОЙ.......незнам.....аз обаче все още получавам смс-и за пропуснати повиквания и звъня обратно.,.........
                            Ей колега цял следобед не беше писал, притеснихме се.............................
                            Punto SX 1.1 55

Коментар

...днес е ден на приключенията......до преди малко бях на един украински кораб, на който трябваше да направим фумигация преди натоварване...това е едно третиране срещу вредители....влизам аз в трюма и тъкмо се обръщам, за да кажа на руснака от екипажа да се изнася и почнах да усещам че се олюлявам.....догади ми се изведнъж, зави ми се свят...буквално за секунди.....оня руснак явно ме видял и като хукна...започна да крещи нещо на руско-шльокавски........помогна ми да изляза, освестих се и в последствие разбрах, че онзи ден разтоварили амониева селитра в Измир ли, къде ли.......явно не са били добре проветрени трюмовете...незнам.......то и грешката си беше моя, защото не бях сложил маската си, но аз дори не бях извадил наще си отрови.......та днес явно трябва да се внимава......а от офиса за днес се изнесох....ако утре сутрин намеря принтера в предверието, ще ви пиша пак.....До утре, ако не са ме отвлекли ТЕ...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ...хахаха

Коментар

To иначе и аз имах проблем с мтел, но мислех, че проблема е в моя "телевизор". Няколко пъти пробвах да се свържа с един колега и все "В момента няма връзка с този номер" (това във вторник вечерта)Пък в следващия момент момчето с което работя реши да звънне и веднага се върза. Е как става този номер?!
                                >Keep Walking<

Коментар

Working...
                                X