...абе хора, имам два телефона и двата на Мтел...не мога да се свържа с никой....дава ми "заета мрежа"...има ли някой проблем с това.......хипер важни разговори имам, не мога да ги направя..... ....от няколко дни е така, ама тази сутрин ме вкараха в приключение....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво става с Mtel...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
И на мен ми се е случвало но доста отдавна като учех в Свищов, но тогова се чу те правели профилактика....симптомите бяха същите както при теб.Ще се оправи ама кога точно не се знае при нас беше цял ден!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Явор Митев
-
Явор Митев
-
Това с операторите е голяма гадост.Аз се опитвам да се свържа с оператор на Вивател от една седмица насам, но няма кой да ми вдигне.Отврат.Смятам да си приключвам договора с тях.Много са некоректни.Преди това бях и на М-тел, но пък те ми надписваха сметката...няма оправия== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Това с операторите е голяма гадост.Аз се опитвам да се свържа с оператор на Вивател от една седмица насам, но няма кой да ми вдигне.Отврат.Смятам да си приключвам договора с тях.Много са некоректни.Преди това бях и на М-тел, но пък те ми надписваха сметката...няма оправия
Коментар
-
pugsy написа:Слав написа:....бях и на М-тел, но пък те ми надписваха сметката...няма оправияEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Явор Митев
...хора, във Варна става нещо....иде второто пришествие....телефоните ми не бачкат, принтера до мен издава странни звуци, все едно го включвам/изключвам....монитора ми гасне за секунди, без да се рестартира.....ко стаа тука бе....Дали пък тия идиоти от "тока" не правят нещо, което да влияе и на Мтел...хммммммм
Коментар
-
Явор Митев
1115 написа:....четири дена говоря с операторите на Вивател и нямам проблем - виж за проблем в твоя "телевизор".....
Коментар
-
Авео написа:...хора, във Варна става нещо....иде второто пришествие....телефоните ми не бачкат, принтера до мен издава странни звуци, все едно го включвам/изключвам....монитора ми гасне за секунди, без да се рестартира.....ко стаа тука бе....Дали пък тия идиоти от "тока" не правят нещо, което да влияе и на Мтел...хмммммммTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар