Доста скучен автосалон, никъде не видях Типо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Автосалон София 2007"
Collapse
X
-
и на мен ми хареса мноо автосалона, днес го посетих, Бравото мноооого ми хареса - вътре меришеше уникално, не каго в другите нови коли, обаче, от друга страна имаше някои дефекти в дръжката на вратата и малко неприятни гънки в тапицерията, като цяло е супер, но е малко скъпо... разочаровах се и от Българската кола - луфтове, колкото за пръста ми, а предната решетка - брутална........аз си харесах това - CL AMG, CL Brabus, S 63 AMG, AUDI A5, R8, ова по-скромно така а иначе от нормалните коли - FIAT Bravo, Toyota Auris, Chevy Lacetty - оранжев спортен имаше един, Octavia RS - беше продадена, Volvo c30 и други.....A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:и на мен ми хареса мноо автосалона, днес го посетих, Бравото мноооого ми хареса - вътре меришеше уникално, не каго в другите нови коли, обаче, от друга страна имаше някои дефекти в дръжката на вратата и малко неприятни гънки в тапицерията, като цяло е супер, но е малко скъпо... разочаровах се и от Българската кола - луфтове, колкото за пръста ми, а предната решетка - брутална........аз си харесах това - CL AMG, CL Brabus, S 63 AMG, AUDI A5, R8, ова по-скромно така а иначе от нормалните коли - FIAT Bravo, Toyota Auris, Chevy Lacetty - оранжев спортен имаше един, Octavia RS - беше продадена, Volvo c30 и други.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар