Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Автосалон София 2007"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Доста скучен автосалон, никъде не видях Типо

Коментар

maiden написа:
      Доста скучен автосалон, никъде не видях Типо
      Темпра очаквал ли си?

Коментар

Аз си харесах кабриото, това ще е следващата ми кола, освен, ако фиат не пуснат по-хубава, но не разбрах каква марка е :D
        Следвай мечтите си))

Коментар

violina написа:
          Аз си харесах кабриото, това ще е следващата ми кола, освен, ако фиат не пуснат по-хубава, но не разбрах каква марка е :D
          Wiesmann

Коментар

Ето малко и от мен. Салона ми хареса много. Видях за мен много интересни неща. Пускам и снимки на всичко дето ми хареса!Опел за начало...Ненормалния прототип на Volvo. Невероятно чудо на техниката!Дали спира добре?Салончето е ....Малко Рали Power...
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Един страхотен палавник! WTCCВече не е толкова грозна като скубито...Егати поуъра!Малко тунинг на Опел...Ех мечти мечти... дали дрифтва това!?

Коментар

Бутикуви коли...Made in Bulgaria!!! :D Най-страхотната кола на този салон!!! Това е машина която те респектира с вида си! И за десерт най-сладкото!

Коментар

И сега малко ФИАТ красота...Ако не беше толкова тясна вътре, щеше да е в листа ми за бъдещи покупки :D Croma - колата за мен! :D (Или Алфа 159 Спорт Вагон)Цвета не е ли от Феррари? :D Това е от мен! Дано ви харесат снимките. Правени са с GSM Panasonic VS6.

Коментар

и на мен ми хареса мноо автосалона, днес го посетих, Бравото мноооого ми хареса - вътре меришеше уникално, не каго в другите нови коли, обаче, от друга страна имаше някои дефекти в дръжката на вратата и малко неприятни гънки в тапицерията, като цяло е супер, но е малко скъпо... разочаровах се и от Българската кола - луфтове, колкото за пръста ми, а предната решетка - брутална........аз си харесах това - CL AMG, CL Brabus, S 63 AMG, AUDI A5, R8, ова по-скромно така а иначе от нормалните коли - FIAT Bravo, Toyota Auris, Chevy Lacetty - оранжев спортен имаше един, Octavia RS - беше продадена, Volvo c30 и други.....
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

А на кабриото кой е производителя? Тази марка нищо не ми говори и колко струва?
                      Следвай мечтите си))

Коментар

И никои ли не снима мадамите на фиат дето бяха с едни бели къси рокленца...тц тц
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Кой питаше за мадами?
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                            и на мен ми хареса мноо автосалона, днес го посетих, Бравото мноооого ми хареса - вътре меришеше уникално, не каго в другите нови коли, обаче, от друга страна имаше някои дефекти в дръжката на вратата и малко неприятни гънки в тапицерията, като цяло е супер, но е малко скъпо... разочаровах се и от Българската кола - луфтове, колкото за пръста ми, а предната решетка - брутална........аз си харесах това - CL AMG, CL Brabus, S 63 AMG, AUDI A5, R8, ова по-скромно така а иначе от нормалните коли - FIAT Bravo, Toyota Auris, Chevy Lacetty - оранжев спортен имаше един, Octavia RS - беше продадена, Volvo c30 и други.....
                            Не забравяхте, че БГ кола е просто прототип. Оценките не трябва да се дават за качество на изпълнение, тъй като това не е продукт за продажба и производство. Имаше доста силикон, изолирбанд, полиуретан и т.н. както и луфтове. Това са нормални неща и ги има дори при мерцедес в такъв етап на разработка...

Коментар

Working...
                            X