Ето малко и от мен. Салона ми хареса много. Видях за мен много интересни неща. Пускам и снимки на всичко дето ми хареса!Опел за начало...Ненормалния прототип на Volvo. Невероятно чудо на техниката!Дали спира добре?Салончето е ....Малко Рали Power...
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
И сега малко ФИАТ красота...Ако не беше толкова тясна вътре, щеше да е в листа ми за бъдещи покупки :D Croma - колата за мен! :D (Или Алфа 159 Спорт Вагон)Цвета не е ли от Феррари? :D Това е от мен! Дано ви харесат снимките. Правени са с GSM Panasonic VS6.
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
и на мен ми хареса мноо автосалона, днес го посетих, Бравото мноооого ми хареса - вътре меришеше уникално, не каго в другите нови коли, обаче, от друга страна имаше някои дефекти в дръжката на вратата и малко неприятни гънки в тапицерията, като цяло е супер, но е малко скъпо... разочаровах се и от Българската кола - луфтове, колкото за пръста ми, а предната решетка - брутална........аз си харесах това - CL AMG, CL Brabus, S 63 AMG, AUDI A5, R8, ова по-скромно така а иначе от нормалните коли - FIAT Bravo, Toyota Auris, Chevy Lacetty - оранжев спортен имаше един, Octavia RS - беше продадена, Volvo c30 и други.....
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
и на мен ми хареса мноо автосалона, днес го посетих, Бравото мноооого ми хареса - вътре меришеше уникално, не каго в другите нови коли, обаче, от друга страна имаше някои дефекти в дръжката на вратата и малко неприятни гънки в тапицерията, като цяло е супер, но е малко скъпо... разочаровах се и от Българската кола - луфтове, колкото за пръста ми, а предната решетка - брутална........аз си харесах това - CL AMG, CL Brabus, S 63 AMG, AUDI A5, R8, ова по-скромно така а иначе от нормалните коли - FIAT Bravo, Toyota Auris, Chevy Lacetty - оранжев спортен имаше един, Octavia RS - беше продадена, Volvo c30 и други.....
Не забравяхте, че БГ кола е просто прототип. Оценките не трябва да се дават за качество на изпълнение, тъй като това не е продукт за продажба и производство. Имаше доста силикон, изолирбанд, полиуретан и т.н. както и луфтове. Това са нормални неща и ги има дори при мерцедес в такъв етап на разработка...
Коментар