Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Автосалон София 2007"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Автосалон София 2007"

Ейййй, това е супер информация! А дали ще има от безплатните маршрутки както минали години?
    Space Star 1.9 DID

Коментар

а къде в София ще се състои?
      Audi 1.8S златен талон

Коментар

в Интер - експо центъра - на Цариградско шосе
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Нищо инт. няма на тоя автосалон. Почти всички коли отдавна бръмчат по улиците на София. За 1 вечер в центъра могат да се видят мн по-яки коли
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

може да е малко офтопик ама, има ли място за паркиране на експо центъра?
              Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
              Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

Има - платен паркинг отпредИ след като го подминеш една голяма поляна ако още не е застроена.Ама в тея дъждове ако паркираш там не знам дали ще те пуснат да влезеш вътре кален до ушите

Коментар

Ето страницата на салона: http://www.sofiamotorshow.com/?go=news
                  Space Star 1.9 DID

Коментар

SypheRrr написа:
                    може да е малко офтопик ама, има ли място за паркиране на експо центъра?
                    Една идея: Нищо не ти пречи да паркираш на паркинга на МЕТРО, срещу Експо центъра! Е вярно, после трябва да повървиш малко за да минеш през подлеза, освен ако не си любител на силните преживявания - да пресечеш през Цариградско шосе отгоре - не го препоръчвам! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 А ето и още малко инфо:Интер експо центърАвтосалон София
                    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                    Среден разход на газ

Коментар

Предлагам в тази тема да си сложим и снимките от посещението на салона.Предполагам, че пак ще има безплатни маршрутки - всяка година има.

Коментар

masterkar написа:
                        Една идея: Нищо не ти пречи да паркираш на паркинга на МЕТРО, срещу Експо центъра! Е вярно, после трябва да повървиш малко за да минеш през подлеза, освен ако не си любител на силните преживявания - да пресечеш през Цариградско шосе отгоре - не го препоръчвам! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                        Точно това обмислях и аз
                        Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
                        Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

Вземем да отидем с Ауриса на преимерата му ли ? :DНа 23 съм на състезание по компютърни мрежи в софия, а на 24 затваря салона - дано успея да ги съчетая някакси двете мероприятия ...

Коментар

Roko написа:
                            А дали ще има от безплатните маршрутки както минали години?
                            Транспорт "На разположение на посетителите за бързо и комфортно придвижване ще бъдат безплатни маршрутки от Стадион Васил Левски до Автомобилен салон София със съдействието на Sony, които ще се движат през 15 - 20 минути."
                            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                            Среден разход на газ

Коментар

kiler_4o написа:
                              Вземем да отидем с Ауриса на преимерата му ли ? :D ...
                              Вземем да отидем с 159ti-то на премиерата и и аз а ? :D ... Ще ме познаеш,само по 159ти ще съм на премиерата и
                              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                              X