Днес към 5 си карам аз и на кръстовището в Костинброд на Белица правя десен завой за да се включа на ломско шосе за към софия.А точно дето трябва да се включа отдясно има аптека и доста коли спират там та и сега така с 1 голф едвам се разминах че той решил да прави обратен там дето аз карам за надясно разминавам се с него и си поглеждам наляво да видя идва ли кола от горе че от голф-а не се виждаше поглеждам напред и опааа 1 калибра решила и тя да прави обратен там завой и то ама точно преде да излезна аз на ломското само пипнах спирачката и му се забодох в вратата....слиза и почва да ми чете ма ти не видя ли пуснал съм мигач аз го гледам него вратата и лайсна му паднала гледам се мене мигач преден капак леко огънат фар здрав ама навътре предна броня пукната ляв калник огънат.А тоз пак ми нарежда са шти дам 1 гсм да звъннеш и после да ми караш колата да ми я правят .Викам му ти луд ли си тва че си ми дал мигач да те пусна ли трябва ? и да звънна на полицията и те минават дойде само погледна пита го тоя с калибрата ма ти откъде идваш ,нашия ми е тука бех спрял пуснах си мигача и да мина.тоя аха елате в районното че е близо и там му напраскаха акт-а и протокола.И полицая му казва ти не си от тука да не се разкарваш за талона ела след 15 дена да си платиш глобата тук и тоя ама аз ли съм виновен супер много учуден ,каско нямал аз да съм му правел колата ,абре повече ми беше смешно пуснал мигач и е той че и обратен да прави там.Как са му дали книжката незнам 68 набор беше,а и май гледах от веселата страна че сега не ми се мисли разправии първо с застрахователите да я огледат после тенекеджия разправии за 2 седмици напред....и то от хора дето си мислят че с мигача и на червено може да мине сигурно....Тъй да се изкажеме за каръщината след предишната дето съм писал по горе оправих си колата карам си я до оня ден в който един с една фиеста от старите на кръстовище при леви завой и за 2мата аз съм на път с предимство реши нашия да скоси завоя в бързината та ме удари леко в калника и леко ме зажули в задната броня ,вика плащам си не викай кат звъннах на майстора дет ми прави колата й той каза 100лв на детайл се зимало толкова зех и на човека.Вчера вечерта в 1 дупка се нацелих - крива джанта и спукана гума....след работа днес до гумаджията там си смених гумата изправих джантата и с 1 приятел до св.мина да ни прочетата по 1 литургия че на мен каръщина от последната катастрофа и от тази с фиестата ,а той че си е карък се си реже ръцете на някое стъкло - последната слъчка на 6 места ръката и 15 шева...от там до леля ми да я видя дали си е в тях ,че и те ми вдигнаха кръвното бях услужил на братовчедками с 2 гуми че нямала.И днес като отивам да си взема гумата от дядо ми където си ги държа тия е така за всеки случай като тоя да има с какво да се кара и зимните ми гуми,кво да видя тя нашата зела точно зимните.Е стана ми лошо като се сетих кфо лято е и тия зимните на какво са станали звъня й тя ми сервира ново 20 тия гуми не и ставали и тя направила трампа с гумаджията мойте новите зимни за едни дето и стават на нейното пунто - баси далаверата за гумаджията 2х100лв гуми за някви дето е дал мах 30лв Как и да е нямаше я за да им кажа че си искам гумите или 200лв за нови и се прибирам към Костинброд точно в хубавия дъжд и на кръстовището на сливница и технолукс-а светва червено аз в средната лента спирам си и след 5 секунди баммм 1 се натриса отзад....видял ме опитал се да спре мислил да минава в другото ма имало кола ми се обеснява ,ама така и не каза де е блеял та не е спрял..1во вика да не викаме кат ма като муакзах че за миналия пут взех 820 лв от миналата катастрофа от гражданската на оня и се замисли че трябва и да прави неговата (нисан ван някъв стар) почна да размисля ,а имал малко точки та накрая сина му да кажем че е карал обадихме се на кат почакахме ги час и нещо ( в тоя дъжд доста катастрофки....) писаха му акт-а движение с несъобразена скорост и несъобразяване с пътната обстановка или член 20 ал 2 .Сега ще видя кво е точно...и по живо по здраво.Човека беше доктор в пирогов вика пари не са проблем ма книжката да не са му взели че пътувал за морето след 3 дена та мислеше да плаща ма накрая се отказа.Мен знам ли вече май му свикнах юни оня с мигача и обратния завой оня ден др пич с левия завой дет бърза ма закъде не се знае и сега таз блейка....Яко карък сички ми казват не ти върви с тая кола продавай я ,а мен си ми харесва.... ето и снимки за от пича с фиестата и този с нисана на какво ми заприлича колата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И от мен 1 катастрофка...+Нова от днес 4.8..
Collapse
X
-
кола
и аз преди не можах да спра на мокро на 5 те зад един мерцедес и така също пастрадах а карах много бавно а на мерцедеса нищо -но от старите 20годишни а на мен 200 лв ремонтфара ми влезе на вътре и бронята счупена и сам си е правих само калника и рогчето вътре и боя много е слабо мястото там и ламарината и напречните гредички също
-
Todor_Gagovski написа:немога да разбера защо някой хора когато пуснат мигач и си мислят че са в правото си да правят съответната маневра.особено се дразня когато пускат аварийните мигачи и спират без значение къде и как.съжалявам колега и скоростно ремонтиранеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
И мен една Мареа като моята ме изтресе на светофар и ми спука задната броня, и избяга гада. От 20.02.07 вчера ми приведоха парите , но с тях получих и едно писмо което не разбирам, уж всичко приключило, ама май не е съвсем. ЛОшо, колега, случило се е, но и със застрахователите не е лесно - много време се губи. Утре пак съм при тях, а мина половин година.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Е те днес минаха не в 12 а към 3 и нещо но минаха малко се понацупиха викат що не я докара сам и аз им казвам е какво да си сваля бронята и да я разкача отдясно цялата и вие ко ще видите като щета ама писаха доста само забравих какво значи П и 2 са писали май беше колко е увредено по скала до 3 май Както и да е казаха до 15 дена ама тва май че ще чакат и пари от на оня застрахователите не съм запознат как стоят нещата.Онзи нямаше каско само гражданска в Дзи,а майстора днес каза 450лв изчукване и боядисване.А иначе пича е от с.Елшица или нещо такова беше.Тоз ако отиде в сф още на надежда се е ударил и ако е за негов късмет в такси и ще му се стъжни Бтв във вбох-а днес пък гледах как в младост спорят за кой е с предимство 2 по 2 и се пострепаха ,ама дойдоха хора та ги разтърваха :D обобщено накратко немаме друг такъв аналог в светаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Тва е че си ми харесва отвън отвътре проблеми с нея като двигател окачване не съм имал кот и да е станало сам съм си го направил...Застрахователите им стане лошо от мен...та в тая връзка онзи дет ме удари с фиестата в калника мислех да си изкарам 1 протокол за щета на паркинг ама сега като ме удариха знам ли ще може ли и ще се повярват ли застарахователите в сми тоя протокол за щета на паркинг ще е с дата след птп-то или да пробвам без протокол утре като ходя при тях ? някой знае ли нещо ?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар