Нямам каско какво да се направи.Много ми е гадно на като гледам нямам кой знае какво да направя.В скоро време се надявам да се постегна малко с парите и да продължа напред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разбиха ми колата
Collapse
X
-
pugsy написа:и мойта кола се бяха опитали да разбият,и аз не слушах силно музика в квартала,но лично псоред мен скапаните куки имат нещо общо,отвори багажник.какво е това,що е товав дружба на 2-3 месеца минават копелетата за 2 вечери и събират музиките,на приятел му извадиха тубата която беше бая голяма през задния страничен прозорец ,на вечер думкат 10-12 коли,еи ама един ще хвана и ще го направя на разбита катерица,ще звъня на който ми падне да идва да го бие,ма*ка им д*ба гаднаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Ема то и да има каско, тия тъпунгери не ги плащат тия работиEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
И аз много съжалявам и съчувствам за станалото Адаш , ма дет викаш спокойно пари ще изкараш за по хубава техника само да си здрав па другото карай , макар че на човек отстрани му е лесно да говори .А ония дет са ти го сторили бел ден да не видят да не мое да се нарадват на парите дет ще изкарат от твойта техника да им е..а верицата крадлива.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар