Днес сутринта излизам и гледам че гаража ми е разбит влизам вътре и като видях , че предния десен прозорец е разбит и ми липсват Плеъра Алпин 9855Р и басса Херц ЕС380 и кондензатора Ланзар 1.2f направо ми стана лошо. Незнам как може да има такива хора и незнам как спят след такова нещо.Искам да ви помоля ако чуете или видите някой или някъде да продава някое от изброените неща да ми се обадите: 0898/710-600; 0889/01-41-12 НИКИ.И ако имате възможност и ако минавате покрай някоя заложна къща да погледнете вътре дали не се продава нещо от моите неща.Полицаите неми дадоха никакви надежди понеже крадците били с ръкавици и ненамериха отпечатаци който да им помогнат да намерят виновнижите. Само да ги хвана тия идиоти дето са ми разбили колата, а освен това са разбили и на баща ми гаража но неговата кола неса я пипали само са откраднали всички инструменти от гаража му. Вече незнам какво да правя да спя в колата ли за да не се случват такива неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разбиха ми колата
Collapse
X
-
Стига бе братче,напоследък хич не ти върви Страшно неприятно,аз затова на моя гараж си имам датчик с аларма и ако се открехне вратата писка и навън и в нас,за напред мисля да го правя с ток,че се бяха опитвали нещоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
nikolai_slavista написа:Е ... а ми се маиката напоследак какви ли не ядове имам и няма управия, дано това да е последото.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Офф... сори за случката! За съжаление все по-нагли стават изродите! Моят съвет е след, като си сглобиш новата музика (аз съм сигурен, че няма да се задоволиш с малко-"шило в торба не стои" ) просто не афиширай в квартала, че имаш яка музика. С онзи бас, който си спомням, как звучеше са те чували през няколко преки със сигурност. И аз някога си изпатих с музиката от старата кола гъзареейки в квартала... Но тогава бях по-млад! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Междо другото аз в квартала неслушах много музика понеже като се прибирам влизам в квартала ми и съм пред блока ми а пред блока непускам музика понеже баба ми е зле и други причини имам такаче незнам.Абя това няма значение нещасниците ми гепиха музкатаи са незнам трябва малко да си съпя на краката.Понеже плеара го взех преди 2 седмици и имам да давам много пари за него тепърва понеже не никак ефтин.
Коментар
-
Лоша работа с тия крадливи маймуни!Колега не изключвай вероятността крадците да са от твоя квартал.Имам приятел на който му лепнаха джантите и му оставиха колата на трупчета.......в квартала му имаше такива крадливи субекти и след 4 месеца ги намериха на друга кола в Велико Търново, а крадците се окзаха наши общи познати от квартала му!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Както ти написах вероятноста да са от квартала е много по-голяма.....е представи си да се окажете познати както случая с моя познат с джантите!Преди време така ни разбиха колата и тоя дето я свърши(ром) доста тупаници изяде в полицията от баща ми и оня вика"ша та съдя" а баща ми каза нямаш свидетели и полицаите се смяха и те го биха!Ама тоя беше окрал сума си коли :Pnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
и мойта кола се бяха опитали да разбият,и аз не слушах силно музика в квартала,но лично псоред мен скапаните куки имат нещо общо,отвори багажник.какво е това,що е товав дружба на 2-3 месеца минават копелетата за 2 вечери и събират музиките,на приятел му извадиха тубата която беше бая голяма през задния страничен прозорец ,на вечер думкат 10-12 коли,еи ама един ще хвана и ще го направя на разбита катерица,ще звъня на който ми падне да идва да го бие,ма*ка им д*ба гадна
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар