Интересно ми е да разбера според вас кои от италианските модели коли са най-здрави като цяло Надявам се на безпристрастни отговори, макар това да ме съмнява малко :PСтава дума за окачване, двигатели, каросерия, спирачки... Анкетата е за итаианските коли, а не френските или каквито и да е било други...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои италиански коли са най-здрави?
Collapse
X
-
Уффф ужасно много се извинявам!Явно съм твърде заспал и не съм се усетил за глупостите, които съм написал.Ако може направо да се изтрие темата, защото не мога да редактирам самата анкета.Дори не съм добавил Ланча Yellow_Flash_Colorz_PDT_37П. П. Дори и френски не съм написал като хората>Keep Walking<
Коментар
-
Esper написа:Анкетите никога не са ми слабост, обаче тази направо ме потресе...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
//// написа:Такова унижение, като объркване на италианките с "минетчийки" не беше правено!Французите имат три хубави неща:1. Френско шампанско2. Френски коняк3. Френска любовостаналите френски неща (особено колите)... извинявай...>Keep Walking<
Коментар
-
kiler_4o написа:и аз съм за тойота :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Айде стига бе, сега отговорете на човека сериозно... иначе не бих формулирал анкетата така... защото двигателите и окачването са почти идентични... а " на коя от двете марки поддръжката е по-евтина"! Странно нали??? Ужким почти всичко еднакво, но цифрите различни! Ами обяснявайте....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар