Дами и господа, другарки и другари, колеги.... В близките дни ми предстои да защитавам дипломна работа(Дай Боже). Но за да стигна до защитата й, трябва да си направя едно изследване, за да отчета резултатите от него. Прикачам въпросното изследване тук с молба, който има желание и възможност да го попълни - няма да отнеме повече от 10минутки. Темата на анкетата най-общо е - Консултирането и що за животно е това Понеже сме повече мъжки форум, ако имате възможност дайте анкетата и на някое нежно създание да я попълни Готовите анкети може да изпращате на "nikcho@abv.bg" или на лични, най-късно до към Сряда 06.06.07Благодаря на съдействието за всичкиПоздрави....EDIT: Значи, един колега направи хубави забележки(за което му благодаря) и си дадох сметка, че не съм дефинирал ясно за какво точно консултиране говоря. Та става въпрос предимно за психологическо или социално - педагогическо консултиране. Но и колегите, които са ми пратили досега готовите - да не се притесняват, вършат ми работа и техните анкети ГРЕШНИ ОТГОВОРИ НЯМА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за съдействие - благодаря, всичко мина успешно
Collapse
X
-
и от нас
колега, ние също пратихме поща. малко късно прочетохме, че става въпрос предимно за психо и социо-педагог.. консултиране, но пак не звучи много неадекватно. Успех на защитата! ПП: май не ни е за пръв път да пишем преди да допрочетем Yellow_Flash_Colorz_PDT_37СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Благодаря на откликнали на молбата ми до този момент. До тук статистиката е 270 прочитания на темата, 60 сваляния на анкетата и 19 попълнени и получени от мен анкети Още веднъж благодаря на всички отзовали се до момента, а на другите да припомня, че имам нужда от още малко попълнени анкети, че времето си напредва и не питаTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар