morg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ри Юни? Какво ли пък е това?!
Collapse
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
кулбоби Няма спор, че града е красив...но историята на нашата възраст е един вид някаква отживелица или нещо подобно..незнам кой набор си, но повечето ми връсници ги интересува не историята, а това къде тая нощ ще се напият и къде ще посрещнат следващия ден... Едва ли има значение града в които живееш..дали има история или не..трябва просто да си образован и да знаеш историята на България и какво се е случило днес..сиреч 2-ри Юни.. Поздрави, Боби
Коментар
-
Аз си спомням миналата година като преметах по каналите и по една от чуждестранните новинарски телевизий .. не мога да се сетя коя беше даваха репортаж за България. В рубриката без коментар. Само пускат звук и картина и без да коментира никой. Даваха кадри от България когато пуснаха сирените как всички спряха. Даваха София. Кадри от жълтите павета. Полицаите от кабинките пуснаха светофарите на жълта мигаща светлина и слезнаха в кръстовищата. Всички излезнаха от колите и застанаха до тях. Беше много красиво като се гледа отгоре. Живота сякаш замира за няколко минутки.
Коментар
-
Току що гледах репортаж по темата по Нова. Доста хора бяха спряли.Кофти само ,че имаше една майка, която дърпаше детето си да върви и една пенсия си вървеше като че няма нищо. Иначе много въздейства такава гледка.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
//// написа:Днес и бензинджията на шел-а беше застанал мирно с пистолета за бензин в ръката! А един тип (вероятно бързаше) му го измъкна от ръката и си наля сам бензин... Доста тъжна картинка... Не знам как да го коментирам...Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
На пазара в Борово бяха спрели 2-3-ма възрастни (над 60 г.), една майка с малко дете и ние двамата с колегата. Ама за тия 3 минути пред погледа ми са минали поне 100 души нанякъде. ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! Нито една кола не спря, но сирената се чуваше слабичко, може и изобщо да не се е чувала в колите.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар