Стана ми глуповато... Засвириха сирените в 12 и... Аз се спрях и застанах мирно. Около мен само от едно магазинче наскачаха 2 майки явно с 4-5 дечица, няколко старци и една единствена кола както си караше просто си пусна аварииките и спря... А хората ме гледаха, като да съм нялалво извънземно, седи си мирно на средата на тротоара, няколко даже си мислеха, че идейки към мен ще се мръдна да направя път...Смешно е... или по-скоро плачевно. Никой няма да закъснее за никъде за тези 3 минути. Но айде, нали времето стана пари... А дали някой помни за какво точно вият сирените още?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ри Юни? Какво ли пък е това?!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Помни, помни! В центъра на Кюстендил нямаше ходещи субекти в 12.00. Видях го с очите си. Дори хората седнали по заведенията станаха прави (поне повечето от тях).VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:Помни, помни! В центъра на Кюстендил нямаше ходещи субекти в 12.00. Видях го с очите си. Дори хората седнали по заведенията станаха прави (поне повечето от тях).Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
bubachko
Nikcho написа:kiro_of_the_day написа:Помни, помни! В центъра на Кюстендил нямаше ходещи субекти в 12.00. Видях го с очите си. Дори хората седнали по заведенията станаха прави (поне повечето от тях).
Коментар
-
В офиса бях единствения който стана прав. Дори на подканянията ми не реагираха Но какво да им се чудя - не знам някой от тях ( 17 души на възраст между 20 и 28 години ) да е гласувал на избори или изобщо да е показал някаква гражданска съвест. Как тогава да оценят чуждата саможертва?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз пък точно си товарех новия кенеф в колата от един склад и ги чувам сирените. Едвам набутах кашона и се изправих и тъпия склададжия разправя, я тия пуснаха сирената. Викам му ми да ще седим мирно. И тоа аа нема бе за кво? После ме пита абе за кво свирят къв празник има. Е немам думи просто
Коментар
-
Във В.Търново или не е свирила сирена или не съм я чул от снощното омайване Та аджаба за какво иде реч на 2-ри Юни..срам ме е да си призная макар да съм на 17 години..но само съм чувал че е свързано с Христо Ботев..Даже във вчерашния час по история въобще не сме обсъждали какъв празник е утре т.е. днес...Нито пък на 3 Март даскалицата отбеляза, че имаме празник...
Коментар
-
Не е срамно да попиташ, като незнаеш!!! Срамно е да излъжеш, че знаеш Иначе днес: В 12.00 ч. днес, в продължение на 3 минути, сирените в цялата страна с прекъснат вой ще оповестят отдаването на почит към паметта на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България.Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар