//// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата тойота - Аурис
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Изказвам лично мнение за "японките" като цяло. Оплаквания и мнения на клиенти, експлоатиращи такива. Лични тестове, поддръжка и пр... И малко офф. Като тифоз не бих се изказал ласкаво пък за фиат мултипла. Така, че имам мнение на базата на практически опит, а не на празни приказки, споделяни от "познавачи".
Коментар
-
//// написа:Изказвам лично мнение за "японките" като цяло. Оплаквания и мнения на клиенти, експлоатиращи такива. Лични тестове, поддръжка и пр... И малко офф. Като тифоз не бих се изказал ласкаво пък за фиат мултипла. Така, че имам мнение на базата на практически опит, а не на празни приказки, споделяни от "познавачи".SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:kiler_4o написа:ами каквито и да са ви мненията - колата вече е капарирана Пък и така само да си говорите не става ... сигурен съм, че ако се качите и я покарате друго ще мислите ... все още съм си фен на фиат - това е ясно, пък и без това аз ще си карам фиатчето - тойотата може и да не я видяcharlie написа:щастливец е тоя които има 40 бона и си купува кола за да се наслаждава на шофирането и през тия години
Коментар
-
Това е единствения форум на една марка,в който марката се плюе и слага на долни нива Правете го,но не тук,защото е дразнещоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:Това е единствения форум на една марка,в който марката се плюе и слага на долни нива Правете го,но не тук,защото е дразнещо
Коментар
-
//// написа:И малко офф. Като тифоз не бих се изказал ласкаво пък за фиат мултипла. Така, че имам мнение на базата на практически опит, а не на празни приказки, споделяни от "познавачи".Grisha написа:Това е единствения форум на една марка,в който марката се плюе и слага на долни нива Правете го,но не тук,защото е дразнещо
Коментар
-
От известно време следя тази тема........ и все си викам няма да пиша ама.....Честито за избора на колата, мотора е много добър, както и колата като цяло. Работил съм в сервиза на Тойота и горе долу имам виждане върху колите от тази марка. Като цяло според мен това са много приятни за каране, дори и за ремонтиране коли. Имат си естествено трески за дялане, но това е нормално при всички марки (вкл. Фиат), но се стараят хората да ги оправят, като повечето неща се сменят гаранционно.(пример: при Шевролетите спирачните дискове си имат фабричен дефект, но те не са гаранционни, както и всички части които са с феродо, докато колата си има гаранция , а при Тойота имаха едни бройки коли с дефектни дискове и си ги изтеглиха и смениха всичко без клиента да пострада , някой дори не разбраха, понеже ги сменихме докато им сменяхме маслото)Както и да е това са дребни кахъри, в действителност колите са много приятни за каране, и много комфортни и просторни вътре колкото и малък да е класа на автомобила.УСПЕХ с новата придобивка и много безаварини километри.п.с.Има един лаф всеки който не е карал Фиат все вика "Купи си Фиат за да те е Яд".................. Същото може да се каже и за японските автомобилиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:и аз да кажа нещо на този кадето ще е взима :D направи си един ключ /за всеки случай/ нищо че вече съм абониран към фирмата /Тм Ауто /да ги отключвам многоси забрават ключовете собствениците им или дори откачват да не може да се отваря с ключ а с дистанциьонното
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар