Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата тойота - Аурис

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера гледах представянето й в предаването на Аспарух Минчев "Мотоавангард" по ТВ7,хареса ми, но цената наистина е висока
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Kuku написа:
      Ако ще самураи да са я правили - 40 бона, са си 40 бона
      N.Y. State of Mind

Коментар

На мене външно много ми прилича на Стилото.
        Обичам си работата.

Коментар

пичове, какво им се прехлъсвате на тия джапанки - сравнете МултиЖет моторите на фят, с които си искате дизеляк от изтока и ше се учудите, че нема да видите много по-додър, дори напротив... колкото до техните прехвалени ввт-и двигатели, сам готов да се пусна с мойто изпърдело браво с която и да е (без цивиц) 1.6апа дизайна - леле-мале... (пак можеби без новия цивик, ма там говориме за други пари)
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Immortal написа:
            А кво ще кажете за това: http://84.40.3.164/Поне рекламата им е ефектна
            абе, преди време немаше ли абселуютно същата реклама, ма на друга кола ?!?
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

ами каквито и да са ви мненията - колата вече е капарирана Пък и така само да си говорите не става ... сигурен съм, че ако се качите и я покарате друго ще мислите ... все още съм си фен на фиат - това е ясно, пък и без това аз ще си карам фиатчето - тойотата може и да не я видя

Коментар

Immortal написа:
                Ако мога да вметна, че новият Аурис май само името му "дръпнато".Дизайнът му е правен във Франция, а се произвежда в братска Турция. Не знам кое му е японското Иначе не бих дал 41 хил. лв за кола от този клас. Струва ми се доста множко. Видяхте ли цените на FIAT Linea ?!?
                :D ако искайте вярвайте ако не искате не...ей сега дойдох от работа и ми се скъса г*за да изпълним нормата от 220 комплекта предни спира4ки за тази *каруца*(за една смяна от 8 4аса) ина4е се прозвежда при съ6тите условия и със съ6тата техника от BOSCH BRAKİNG SYSTEMS TR BURSA PLANT и на LİNEA и DOBLO...струва ли си ?според мен не..базата на ЛİНЕА В ТР по4ва от 27 000 трл до 37 000 а аурис от 34500 до 42000 някъде...италианският дизайн пък няма цена ... :D :D
                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

charlie написа:
                  пичове, какво им се прехлъсвате на тия джапанки - сравнете МултиЖет моторите на фят, с които си искате дизеляк от изтока и ше се учудите, че нема да видите много по-додър, дори напротив... колкото до техните прехвалени ввт-и двигатели, сам готов да се пусна с мойто изпърдело браво с която и да е (без цивиц) 1.6апа дизайна - леле-мале... (пак можеби без новия цивик, ма там говориме за други пари)
                  Нещо не доразбрах за дизеловите мотори от изтока..., но определено,за първи път чувам нещо критично за тях! Не ,че имаме нещо против за "МултиЖет моторите на фят", но сектанството когато става дума за цифри от порядъка на 30-40 хиляди лева не е добър съветник. По доста неща може да се пресметне кой автомобил колко добра инвестиция е, и един от тях е пазарът "second hand"...за съжаление не в полза на любимата ни марка! Факти...!
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                    charlie написа:
                    Нещо не доразбрах за дизеловите мотори от изтока..., но определено,за първи път чувам нещо критично за тях! Не ,че имаме нещо против за "МултиЖет моторите на фят", но сектанството когато става дума за цифри от порядъка на 30-40 хиляди лева не е добър съветник. По доста неща може да се пресметне кой автомобил колко добра инвестиция е, и един от тях е пазарът "second hand"...за съжаление не в полза на любимата ни марка! Факти...!
                    това което не си разбрал е, че дизеловите мотори на фиат не отстъпват по нищо на японските.а иначе за сектата аз па не разбрах нещо - искаш да кажеш, че аз ли съм сектант (сектант = на човек, който заслепен от нещо не гледа обективно на нещата иа защитава безусловно нещо без да си прави труда да отчита реалността)?!?п.п. това за пазара секънд хенд дето си го написъл, като се замислиш може би ще се съгласиш, че ако човек давайки 40 бона за кола си прави сметката след 10 години дали ше може да я шитне за 6 или 4 бона, вместо да прави сметка за ползите и удоволствието от карането на колата през тези години, требе да е доста нещастно същество, има и други моменти при пазара секънд хенд, ма сички дето си купуват браво/брава вместо голф се сещат...

Коментар

Не, няма да се съглася с това! Парите са си пари и човек трябва да ги цени, ако иска и те да го обичат /това май Буров го беше казал/, иначе цял живот ще си кара фиатка - втора употреба пък била тя и Браво.... ти съгласен ли си с това? А и този който е приготвил 40 бона за нова кола,не вярвам "нещастникът" му с "нещастник" да мисли да я кара 10 години.Вместо да си чекнем пръстите, иди в мобилето или някъде другаде /наскоро пуснах една тема в "Общи" за европейски сайтове за коли/ и виж един Фиат 2000-2001-2002г. колко струва и аналогичен клас Тойота същите години.Иначе в тунинг бе-ге-то всички са щастливци!

Коментар

Nino написа:
                        Не, няма да се съглася с това! Парите са си пари и човек трябва да ги цени, ако иска и те да го обичат /това май Буров го беше казал/, иначе цял живот ще си кара фиатка - втора употреба пък била тя и Браво.... ти съгласен ли си с това? А и този който е приготвил 40 бона за нова кола,не вярвам "нещастникът" му с "нещастник" да мисли да я кара 10 години.Вместо да си чекнем пръстите, иди в мобилето или някъде другаде /наскоро пуснах една тема в "Общи" за европейски сайтове за коли/ и виж един Фиат 2000-2001-2002г. колко струва и аналогичен клас Тойота същите години.Иначе в тунинг бе-ге-то всички са щастливци!
                        нещастник е тоя, които има 40 бона и си купува кола с мисълта дали ше я продаде с хиляда лева далаверка след 10 год. щастливец е тоя които има 40 бона и си купува кола за да се наслаждава на шофирането и през тия години (май се повтарам, ама така ше затвърдиме). апа тя сайтове я ги знам. мен ми не требе джокер. - точно благодарение на тоя феномен карам кола която струва по-малко от полото на един приятел, а повярвай ми тя е много повече кола

Коментар

HAPPY END! Наслаждавай се...автомобилът имаше друго предназначение, ама нейсе, то толкова неща се извратиха напоследък, че и това не ме учудва!А иначе по автомобилните феномени нямаме равни...7-ма серия на БМВ с газова уредба, май-само тук може да се види!

Коментар

kiler_4o написа:
                            ами каквито и да са ви мненията - колата вече е капарирана Пък и така само да си говорите не става ... сигурен съм, че ако се качите и я покарате друго ще мислите ... все още съм си фен на фиат - това е ясно, пък и без това аз ще си карам фиатчето - тойотата може и да не я видя
                            Адмирации!!!Наистина сполучлив избор.След колко време ще я доставят?

Коментар

Малко факти:СтатияСтатистика за БГ Поне при мотоциклетите с PIAGGIO италианците са The Best в БГ. :D За цените в UK вече дадох линк в тази важна тема - всеки може да ги сравни с тези в БГ!
                              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                              Среден разход на газ

Коментар

И аз съм на мнение, че "дръпнатите" или "облъчените" са малко прехвалени. Никога няма да си взема нова или секънд хенд източноазиатска кошница. Лични наблюдения, работил съм за такива марки...

Коментар

Working...
                                X