Какво мислите за нея ? Някакви коментари ?http://novatatoyota.com/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата тойота - Аурис
Collapse
X
-
Коментари по картинки ли да правим? Че нея я пуснаха преди няколко месеца.Двигателите са същите като при старата Корола, и явно замества нея.Новата Корола доста е по-наголемяла като размери и цена.Определено това е лично моя фаворит в цена до 35 хил.лв.Във вчерашния български "Автобилд" на лосовия тест, спирачен път е на първо място.Добър автомобил, заслужаващ парите си!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino написа:Коментари по картинки ли да правим? Че нея е пуснаха преди няколко месеца.Двигателите са същите като при старата Корола, и явно замества нея.Новата Корола доста е по-наголемяла като размери и цена.Определено това е лично моя фаворит в цена до 35 хил.лв.Във вчерашния български "Автобилд" на лосовия тест, спирачен път е на първо място.Добър автомобил, заслужаващ парите си!
Коментар
-
Тойота е много добър автомобил,за съжаление като го сравнявам с моя Фиат и като динамика и като разход дава по добри показатели. Королата която карам е чисто нова модел 2005г. 1.6 VVTI- като разход ми дава 6-6.5 при скорости на момети до 150.Аудита 2.0 съм ги късал при гонка, а голфовете ...............направо ги къртя. Въпреки всичко "Фиатката" си ми е страст.
Коментар
-
Nino написа:Grisha написа:Пълен кенеф! Щом дръпнат го е правил,за*би гоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Момчета я се осъзнайте бе,за тия пари ще си вземете нещо европейско 3 пъти по сносно и 3 пъти повече ще изкара от тва лайно :D Има алфи 159 jtdm за по 35-40 бона на няколко месеца,няма база за сравнение,пак е нова кола и гаранционнаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар