Вчера гледах представянето й в предаването на Аспарух Минчев "Мотоавангард" по ТВ7,хареса ми, но цената наистина е висока
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата тойота - Аурис
Collapse
X
-
пичове, какво им се прехлъсвате на тия джапанки - сравнете МултиЖет моторите на фят, с които си искате дизеляк от изтока и ше се учудите, че нема да видите много по-додър, дори напротив... колкото до техните прехвалени ввт-и двигатели, сам готов да се пусна с мойто изпърдело браво с която и да е (без цивиц) 1.6апа дизайна - леле-мале... (пак можеби без новия цивик, ма там говориме за други пари)"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Immortal написа:А кво ще кажете за това: http://84.40.3.164/Поне рекламата им е ефектна"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
Immortal написа:Ако мога да вметна, че новият Аурис май само името му "дръпнато".Дизайнът му е правен във Франция, а се произвежда в братска Турция. Не знам кое му е японското Иначе не бих дал 41 хил. лв за кола от този клас. Струва ми се доста множко. Видяхте ли цените на FIAT Linea ?!?petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
charlie написа:пичове, какво им се прехлъсвате на тия джапанки - сравнете МултиЖет моторите на фят, с които си искате дизеляк от изтока и ше се учудите, че нема да видите много по-додър, дори напротив... колкото до техните прехвалени ввт-и двигатели, сам готов да се пусна с мойто изпърдело браво с която и да е (без цивиц) 1.6апа дизайна - леле-мале... (пак можеби без новия цивик, ма там говориме за други пари)SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:charlie написа:пичове, какво им се прехлъсвате на тия джапанки - сравнете МултиЖет моторите на фят, с които си искате дизеляк от изтока и ше се учудите, че нема да видите много по-додър, дори напротив... колкото до техните прехвалени ввт-и двигатели, сам готов да се пусна с мойто изпърдело браво с която и да е (без цивиц) 1.6апа дизайна - леле-мале... (пак можеби без новия цивик, ма там говориме за други пари)"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
Не, няма да се съглася с това! Парите са си пари и човек трябва да ги цени, ако иска и те да го обичат /това май Буров го беше казал/, иначе цял живот ще си кара фиатка - втора употреба пък била тя и Браво.... ти съгласен ли си с това? А и този който е приготвил 40 бона за нова кола,не вярвам "нещастникът" му с "нещастник" да мисли да я кара 10 години.Вместо да си чекнем пръстите, иди в мобилето или някъде другаде /наскоро пуснах една тема в "Общи" за европейски сайтове за коли/ и виж един Фиат 2000-2001-2002г. колко струва и аналогичен клас Тойота същите години.Иначе в тунинг бе-ге-то всички са щастливци!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Не, няма да се съглася с това! Парите са си пари и човек трябва да ги цени, ако иска и те да го обичат /това май Буров го беше казал/, иначе цял живот ще си кара фиатка - втора употреба пък била тя и Браво.... ти съгласен ли си с това? А и този който е приготвил 40 бона за нова кола,не вярвам "нещастникът" му с "нещастник" да мисли да я кара 10 години.Вместо да си чекнем пръстите, иди в мобилето или някъде другаде /наскоро пуснах една тема в "Общи" за европейски сайтове за коли/ и виж един Фиат 2000-2001-2002г. колко струва и аналогичен клас Тойота същите години.Иначе в тунинг бе-ге-то всички са щастливци!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
HAPPY END! Наслаждавай се...автомобилът имаше друго предназначение, ама нейсе, то толкова неща се извратиха напоследък, че и това не ме учудва!А иначе по автомобилните феномени нямаме равни...7-ма серия на БМВ с газова уредба, май-само тук може да се види!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
kiler_4o написа:ами каквито и да са ви мненията - колата вече е капарирана Пък и така само да си говорите не става ... сигурен съм, че ако се качите и я покарате друго ще мислите ... все още съм си фен на фиат - това е ясно, пък и без това аз ще си карам фиатчето - тойотата може и да не я видяSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Малко факти:СтатияСтатистика за БГ Поне при мотоциклетите с PIAGGIO италианците са The Best в БГ. :D За цените в UK вече дадох линк в тази важна тема - всеки може да ги сравни с тези в БГ!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар