Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За 11 юни ...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    А ти що за мазохист си да се разхождаш в центъра? Не ти ли стига през седмицата където седиш в тая смрад и прахоляк ? Няма ли паркове за теб ?

    Коментар


      #17
      Аз на тия от САЩ МАЩ и другите такива мое ли да им такова таковата до девето колено без вазелин? Миналия път като беше тук КОНдЕлиза пРаиз не се работеше ама мойта фирма понеже работи с цялата страна нямаше как и работихме. И понеже офисо на посланнико на САЩ МАЩ и другите такива е на около пестин метра напреко от моя офис и познайте какво беше. То не беха куки, муки, барабуки, бронетранспортьор у парка - а забравих да кажа, че кат хода пеш на работа /да спестявам паре от гориво/ минавам беш до оградата на офиса на ония по-горните. Имаше некви типове /около дваесе на брой/ с картечни пистолети Шипка и два кашона с патрони, които си пълнеха пълнителите направо на тротоара. После заградиха алеята в парка от дето минавам с жива верига да не смущаваме гостенката /ега некой я смути там дето не огрява слънце/. Та като сравня това и както подочух, че Буши муши щел да спи в посолството /щело да издържи на директен удър от ракета щот е вкопано у земята - за строежа, нема такъв бункер, ако некой иска мое да пита секи ден минавах от там/ не ми се мисли за кво ще става въпрос. Добре, че ми преместиха стаята в която работя и не гледа към хралупата щото сигурно щеха да ме карат да зазидам прозореца. Та в този ред на мисли изложени по-горе смятам, че щеше да е по-добре ако не работихме в тези дни. Сега ще ми се наложи да ставам два часа по-рано, за да измина разстоянието което обикновенно е 2км пеш и го минавам за 20 мин /в този случай сигурно ще е 202км/ и да заобиколя през Суходол, Мрамор, Кремиковци и бог знае от къде, за да си стигна до работното място. А вечерта ако не са го взривили или аз не съм скочил от 5 етаж може и да се прибера кам полунощ........ПС НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО! ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩИЯ ГОСТ СОФИЯНЦИ
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

      Коментар


        #18
        Ето я колата на "човеко" Cadillac DTS Presidential Limo
        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

        Търси се..

        Коментар


          #19
          щом не е ФИАТ не ми я ’фали :D
          Fiat Punto S55 1.1
          Fiat Forever!

          Коментар


            #20
            Е следващио гост ще е пак КОНДЬОлиза. Към края на годината пак щела да идва. А догодина пък другаря Путин. Както каза колегата: На печелившите - ЧЕСТИТО !!!

            Коментар

            Working...
            X