Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Педал за газта на Bravo JTD

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Педал за газта на Bravo JTD

    Здравейте,Понеже си търся да си взимам bravo jtd, опитах две досега и това, което ми направи впечатление е че педала на газта не беше мек. Усеща се все едно отдолу има пружина и тя запъва наместа. Въпроса ми е при вас дали е така и доколко е нормално да е такъв педала, защото лично на мен не ми харесва много така. Може би жилото на тези, които аз съм карал е за смяна ( ако има жило изобщо ). Нарочно пускам темата в Общи приказки, защото просто искам да чуя мнението ви
    FIAT Bravo JTD GT '99

    #2
    Кой е казал, че педала трябва да е мек Мек е на Стило със сигурност. А и какво те притеснява?Заради по-твърд педал ли няма да вземеш колата? А стига бе, чак пък и такива капризи

    Коментар


      #3
      хехе, не специално тази няма да я взема поради съвсем други причини, но ми беше чудно за педала. Все пак това дали се кара лесно колата мисля, че зависи от това колко твърди са педалите, колко лесно се върти волана и как се включват скоростите. Педал, който ми уморява крака не ми харесва. То всеки си знае за него де Въпреки това предполагам, че от нещо зависи тази твърдост.
      FIAT Bravo JTD GT '99

      Коментар


        #4
        Меки са педалите на Браво и на Брава!Тези коли се карат много лесно. Волана е много лек, педалите са много меки и скоростите влизат като в масло.Ако едно от тези неща не е така както ти го описах - колата не е същата. Един от големите плюсове на тези автомобили е именно това - лекотата за управление. Иначе по твърди са педалите на дизеловите.Специално за газта - това трябва да е най-мекия педал. Има много голям ход (в сравнение с други автомобили) и има ограничител на пода.
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

        Коментар


          #5
          :D и аз мисля, че трябва да е така. А знае ли се защо стават твърди? Спирачката и съединителя бяха като масло, а газта не Може ли да се оправи, защото ако си намеря bravo което да ми хареса наистина не искам да не го взимам само заради това, че педала е твърд.
          FIAT Bravo JTD GT '99

          Коментар

          Working...
          X