Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ-номера-чакане-Ужас!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хора някой може ли да ми каже каде се намира номера на двигателя на пунтото
    Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
    Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Ами да ти кажа на мойто пунто под дамаската на пода в краката от дясно има едно капаче като пепелник там като го отвориш има номер, ама на рамата ли е или на двигателя не съм го гледала.На едно от двете е
      ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Винаги е било така плащаш и минаваш .То затова катаджия не се става лесно.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Еми и аз да си кажа че до мен точно до отворения ми прозорец двама полицаи си гукаха без да се крият как Жоро взел еди колко си лева вчера,защото пускал коли без да са на опашката и сега било техен ред да поработели така!!!Само че ги чу и друг човек и стана скандал след което бяха принудени да върнат едно червеничко АУДИ с не по-малко изчервена водачка!Разбира се на тях не им дремеше въобще!А,на моя колежка която спрели онзи ден и казали след като им подала 10 лв.горката,да си прибере дребните!!!Така че да знаете в КАТ "няма" корупця Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
          FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
          FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
          LANCIA Ypsilon Elefantino blu
          http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
          http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

Точно по темата мисля:НОВА ТВ: "Жена роди докато чакаше за регистрация пред КАТ ПЛОВДИВ"

Коментар

Офф днес една неволна грешка - завих към КАТ за да мина "напряко" ... е минах ... 50 мин. минавах по-малко от километър...
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

...

Коментар

е защо не им плати

Коментар

Аз ви се чудя. Значи за да спестите 70 лева цяла нощ и цял ден си късаш нервите. Значи аз срещу 70 лева отидох в 7 сутринта, дадох си документите на 1 човек и в 10 и 30 колата ми беше отвън вече с нови номера. Без да плащам там други такси да попълвам документи и да чакам.

Коментар

Pinky написа:
                      Аз ви се чудя. Значи за да спестите 70 лева цяла нощ и цял ден си късаш нервите. Значи аз срещу 70 лева отидох в 7 сутринта, дадох си документите на 1 човек и в 10 и 30 колата ми беше отвън вече с нови номера. Без да плащам там други такси да попълвам документи и да чакам.
                      Колега, в Пловдив не е така. Като гледам с тези темпове ще взема номера чак след 9 месеца. Тоест и аз мога да родя
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                        Pinky написа:
                        Колега, в Пловдив не е така. Като гледам с тези темпове ще взема номера чак след 9 месеца. Тоест и аз мога да родя
                        Като трябваше да се сменят номерата на старите автомобили, в Пловдив опашката почваше от табелата за навлизане в града и стигаше до КАТ!
                        N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                          EVITA написа:
                          Pinky написа:
                          Като трябваше да се сменят номерата на старите автомобили, в Пловдив опашката почваше от табелата за навлизане в града и стигаше до КАТ!
                          Това се опитвам да кажа. Вече и с 70 лв не се получава. И на опашката пак не се получава.
                          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Sven написа:
                            Лудницата е защото се очаква данък екотакса да скочи 200 пъти, поне така пишеше в в-к "24 часа" скоро и затова всички купуват коли като невидели да спестят някой лев.Аз пак бях в КАТ преди няма и месец и таква корупция направо не вярвах . Дори не се криеха, направо може да питаш някое по главно ченге, на кой да си платиш .
                            Как на кой? На Нестор! Той пак си е там! Работи за още една БМВх5ца !
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Нестор го нема. Обаче другата групичка си е там пак.

Коментар

Working...
                              X