Здравеите,само да ви кажа че днес си смених номерата!!!БЕЗКРАИНО сам щаслив!Там е един кошмар,колите се редят на огромни опашки които нямат краи,хората спят в тях,Сървара им блокира в министерството от пренатоварване и работи по 3-4 часа на ден а в 14.00 часа се пуска бариерата и които минал минал!Чака се средно 2 дни.Е,има яко корупциа разбира се и постоянно някое ченге ескортира по щедрите!Аз се подредих на опашката в 02.15 като бях кола 302, и до 16.30 минах канала след което ме(ни) изгониха да доидем на следващиа ден за талони защото компа е ОФФ!И на следващия ден влиазохме от там от кадето се излиза за да довършим започнатото.Бяхме 150 върнати,а КАТ не работеше вообще и не пускаха никои докато чакахме талони до 13.30(аз),защото щял да се бъгне компа-маика пак!Естествено никои не беше казал на тълпата от вън!Та ако решите да ходите за някакви регистрациики времето няма значание само се подгответе за нерви-нерви-нерви и доза простотиа! Премествам темата в "Общи"zgabrovski
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ-номера-чакане-Ужас!!!
Collapse
X
-
КАТ-номера-чакане-Ужас!!!
FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/Етикети: –
-
Re: КАТ-номера-чакане-Ужас!!!
mr_bobs написа:Здравеите,само да ви кажа че днес си смених номерата!!!БЕЗКРАИНО сам щаслив!Там е един кошмар,колите се редят на огромни опашки които нямат краи,хората спят в тях,Сървара им блокира в министерството от пренатоварване и работи по 3-4 часа на ден а в 14.00 часа се пуска бариерата и които минал минал!Чака се средно 2 дни.Е,има яко корупциа разбира се и постоянно някое ченге ескортира по щедрите!Аз се подредих на опашката в 02.15 като бях кола 302, и до 16.30 минах канала след което ме(ни) изгониха да доидем на следващиа ден за талони защото компа е ОФФ!И на следващия ден влиазохме от там от кадето се излиза за да довършим започнатото.Бяхме 150 върнати,а КАТ не работеше вообще и не пускаха никои докато чакахме талони до 13.30(аз),защото щял да се бъгне компа-маика пак!Естествено никои не беше казал на тълпата от вън!Та ако решите да ходите за някакви регистрациики времето няма значание само се подгответе за нерви-нерви-нерви и доза простотиа!Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
-
ооо съчувставм ти , и при нас е така в Бургас. Аз чаках 3 дни и на 4-тия баща ми отиде в 5 сутринта да ми пази място. И така минах. И голямата простотия беше че нямам къде да държа колата докато е без номер, аз нямах и транзитни номера никви, и в кат не ги държат вече , всеки да се спасява кой как може , стига да не те спрат беше голям кошмар.ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
И аз с мойта кола имах голям късмет с регистрацията... много бързо мина, дори и след редовните обърквания които стават там.Преди 2 месеца обаче ми се случи и аз да се редя, но този път пазех ред. Бяхме се разбрали да чакам и като дойдат само да сменим колите на опашката. Наредих се малко преди 8 и бях някъде при Следственото - в началото на пресечката. В 12.30 вече бях пред бариерите и полицаите започнаха да ни карат да влизаме вътре защото затваряха бариерите. Да но тези които чаках още ги нямаше, а аз с мойта кола нямаше какво да диря вътре И ето на това му се вика да се откажеш на метри преди финала .На следващия ден те се наредиха от 00.30 сутринта и към 16.30 - 17.00 всичко беше готово.Но опашките са зверски и няма никой който да се заеме да преброи колите и да каже на останалите че няма смисъл да чакат, което е тъпо!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
В момента в КАТ е "малка" лудница. Едни познати успяха да си регистрират колата на 3-тия ден и то на ръба на 4-тия Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Аз също съм извадила късмет с регистрацията - преди 6-7 месеца за 2 часа!!!Какъв е тоя бум на регистриране не знам.RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
Еми аз не знам какво да кажа за мен тогава. Чаках на тая опашка цял ден във вторник с тенденция да взема номер в петък. Колата още няма номера, аз си беснея и какво от това, на никого на му пука. Та, колеги, ако някой се чуди що EVITA не влиза във форума тези дни и не отговаря на ЛС и в разни теми, то е защото виси на опашката пред КАТ. за огранизацията на КАТ едно голямо БРАВО Ще ни побъркат с тоя монопол, но и ние си търпимSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар