Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ-номера-чакане-Ужас!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    КАТ-номера-чакане-Ужас!!!

    Здравеите,само да ви кажа че днес си смених номерата!!!БЕЗКРАИНО сам щаслив!Там е един кошмар,колите се редят на огромни опашки които нямат краи,хората спят в тях,Сървара им блокира в министерството от пренатоварване и работи по 3-4 часа на ден а в 14.00 часа се пуска бариерата и които минал минал!Чака се средно 2 дни.Е,има яко корупциа разбира се и постоянно някое ченге ескортира по щедрите!Аз се подредих на опашката в 02.15 като бях кола 302, и до 16.30 минах канала след което ме(ни) изгониха да доидем на следващиа ден за талони защото компа е ОФФ!И на следващия ден влиазохме от там от кадето се излиза за да довършим започнатото.Бяхме 150 върнати,а КАТ не работеше вообще и не пускаха никои докато чакахме талони до 13.30(аз),защото щял да се бъгне компа-маика пак!Естествено никои не беше казал на тълпата от вън!Та ако решите да ходите за някакви регистрациики времето няма значание само се подгответе за нерви-нерви-нерви и доза простотиа! Премествам темата в "Общи"zgabrovski
    FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
    FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
    LANCIA Ypsilon Elefantino blu
    http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
    http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

    #2
    Re: КАТ-номера-чакане-Ужас!!!

    mr_bobs написа:
    Здравеите,само да ви кажа че днес си смених номерата!!!БЕЗКРАИНО сам щаслив!Там е един кошмар,колите се редят на огромни опашки които нямат краи,хората спят в тях,Сървара им блокира в министерството от пренатоварване и работи по 3-4 часа на ден а в 14.00 часа се пуска бариерата и които минал минал!Чака се средно 2 дни.Е,има яко корупциа разбира се и постоянно някое ченге ескортира по щедрите!Аз се подредих на опашката в 02.15 като бях кола 302, и до 16.30 минах канала след което ме(ни) изгониха да доидем на следващиа ден за талони защото компа е ОФФ!И на следващия ден влиазохме от там от кадето се излиза за да довършим започнатото.Бяхме 150 върнати,а КАТ не работеше вообще и не пускаха никои докато чакахме талони до 13.30(аз),защото щял да се бъгне компа-маика пак!Естествено никои не беше казал на тълпата от вън!Та ако решите да ходите за някакви регистрациики времето няма значание само се подгответе за нерви-нерви-нерви и доза простотиа!
    Какво се оплакваш/и аз бях деня дето комповете спряха...редих се и на заранта за номера ама ме върнаха за неква шибана декларация///утре отивам за трети ден и ако не ми дадат номера ще ги запаля...отивам с един автомат и който видя с фуражка на земята..майка им .........
    Punto HGT - total
    Punto 1.2 16v Sporting - total
    Punto 1.2 - alive
    Toyota celica t23

    Коментар


      #3
      Днес и в Шумен имаше много, ама мноооогооо коли! Чак такава опашка не бях виждал! Един човечец каза, че чакал вече трети ден, без да се прибира в тях!ПП: Като си спомня и аз колко чаках преди нова година....
      Space Star 1.9 DID

      Коментар


        #4
        Да не съм пропуснал нещо?!? Що са се юрнали тези хора да сменят номера?!?!Не свърши ли вече това безумие?!?

        Коментар


          #5
          ооо съчувставм ти , и при нас е така в Бургас. Аз чаках 3 дни и на 4-тия баща ми отиде в 5 сутринта да ми пази място. И така минах. И голямата простотия беше че нямам къде да държа колата докато е без номер, аз нямах и транзитни номера никви, и в кат не ги държат вече , всеки да се спасява кой как може , стига да не те спрат беше голям кошмар.
          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

          Коментар


            #6
            В Габрово се минава за 45 минути, елате да се регнете тук :D
            brava 1.6_v16 elx

            Коментар


              #7
              Immortal написа:
              Да не съм пропуснал нещо?!? Що са се юрнали тези хора да сменят номера?!?!Не свърши ли вече това безумие?!?
              свършипросто компютрите изпушили и не са работили 1-2 дена
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

              Коментар


                #8
                motikas написа:
                В Габрово се минава за 45 минути, елате да се регнете тук :D
                Ейтова е.Взе ми думите от пръстите.

                Коментар


                  #9
                  Прекалено много коли се регистрират на ден! Преди година и 9 месеца с моята фиатка минах за по-малко от два часа през КАТ! Сега, като гледам... ще отидат два дни.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

                  Коментар


                    #10
                    И аз с мойта кола имах голям късмет с регистрацията... много бързо мина, дори и след редовните обърквания които стават там.Преди 2 месеца обаче ми се случи и аз да се редя, но този път пазех ред. Бяхме се разбрали да чакам и като дойдат само да сменим колите на опашката. Наредих се малко преди 8 и бях някъде при Следственото - в началото на пресечката. В 12.30 вече бях пред бариерите и полицаите започнаха да ни карат да влизаме вътре защото затваряха бариерите. Да но тези които чаках още ги нямаше, а аз с мойта кола нямаше какво да диря вътре И ето на това му се вика да се откажеш на метри преди финала .На следващия ден те се наредиха от 00.30 сутринта и към 16.30 - 17.00 всичко беше готово.Но опашките са зверски и няма никой който да се заеме да преброи колите и да каже на останалите че няма смисъл да чакат, което е тъпо!
                    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

                    Коментар


                      #11
                      Добре де, и аз не разбрах защо е целия тоя юрош на маслините. Казват, че сме влезнали в ЕС и цените на употребявани автомобили паднали защото няма мито. Да ама не. 50% -60% от колите които чакат за регистрация в КАТ са с нови табели. Някой знае ли защо е цялата цигания ?

                      Коментар


                        #12
                        защото не си дават зор хората, както при смяната на номератабачкат бавно (може би нормално)
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

                        Коментар


                          #13
                          В момента в КАТ е "малка" лудница. Едни познати успяха да си регистрират колата на 3-тия ден и то на ръба на 4-тия Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Аз също съм извадила късмет с регистрацията - преди 6-7 месеца за 2 часа!!!Какъв е тоя бум на регистриране не знам.
                          RIP Притежателка на горда Panda RIP
                          Bravo 1.2 16V

                          Коментар


                            #14
                            Еми аз не знам какво да кажа за мен тогава. Чаках на тая опашка цял ден във вторник с тенденция да взема номер в петък. Колата още няма номера, аз си беснея и какво от това, на никого на му пука. Та, колеги, ако някой се чуди що EVITA не влиза във форума тези дни и не отговаря на ЛС и в разни теми, то е защото виси на опашката пред КАТ. за огранизацията на КАТ едно голямо БРАВО Ще ни побъркат с тоя монопол, но и ние си търпим
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

                            Коментар


                              #15
                              ...

                              Коментар

                              Working...
                              X