Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За нашата чиста Столица.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За нашата чиста Столица.

Вчера се прибирам от работа. Стоя и чакам да пресеча и като духна един вятър и ми напълни очите с пясък. На всеки се е случвало. Прибрах се, изплакнах си очите, ама продължи да дразни. Викам ще изчезне. Да ама не. Рядко ходя на лекар обаче болката толкова се засили, че реших с очите да не си правя експерименти. Отидох там, погледна ме лекарката и ... СТРУЖКА !!! От къде се е взела. Толкова остра че от навяването директно в окото и се е забила. Не е залепнала. УжасТ. Като се започна едно човъркане с една игла за да я извади. Ужас. Напрао щех да пукна. На всичко отгоре и ръжда пуснала. Та ми чопли половин час окото. После марли глупости. Отивам на работа на другия ден - пак дразни. Айде пак на лекар - още ръжда има. Айде пак чопли с тая ми ти карфица. Напрао нямам думи. Антибиотици за очи, гелове глупости .. нямам думи. То се е видело че и вечер май ще требва да се ходи със слънчеви очила. И в този ред на мисли. Някой може ли да ми посочи някакъв магазин в София за слънчеви очила които да имат защита от слънцето. Поляризиращи ли .. как им се викаше. Да не са много дебели цени. Не държа да се гъзарея ами да ми пазят очите както от мърсотията така и от слънцето.

Добре, че си отишъл на очен лекар. С някои неща шега не бива... Пу-пу да не е уроки!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кофти случка колега. За мен слънчевите очила не са спасение - някак не мога да свикна да шофирам с тях. Но мога да ти препоръчам един магазин - намира се на ъгъла на Мария Луиза и Цар Симеон. От страната на Халите. Има и булгарски очила с УВ защита. Цените са нормални.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Добре де, тези ветеринари нямат ли магнитни сепаратори!? Като дете са ми вадили стружка от окото с такъв уред за две секунди... к’ви игли,к’ви шишове?!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
          Добре де, тези ветеринари нямат ли магнитни сепаратори!? Като дете са ми вадили стружка от окото с такъв уред за две секунди... к’ви игли,к’ви шишове?!
          Нино, недей с лошото. На мен редовно ми се случваше нещо да ми се забие в окото и ходех да ми го вадят с игла..Последния път, студентка в Свищов щяха да ме пребият за едното чудо. Като реши дядката, че е метално и ще го вади с един голям магнит и като ми го изпусна отгоре....Добре, че успях да се дръпна и ме удари само по рамото...Другия дядка реши, че имам конюктивит и ми написа 3 рецепти с антибиотици, капки, мехлеми...Изобщо не се заслуша, че вече ми се е случвало няколко пъти и имам нещо в окото....Едва третия ми го извади. Тъй че с игла е по-добре, а то се слага упойка и не усещаш нищо. Гадно е, че виждаш иглата как ти рови...ма по-добре това отколкото магнит вътху главата!
          Punto 1.2/75

Коментар

Lane Staley написа:
            ... Но мога да ти препоръчам един магазин - намира се на ъгъла на Мария Луиза и Цар Симеон. От страната на Халите. Има и булгарски очила с УВ защита. Цените са нормални.
            Ако ще ходиш в този район, виж и в оптиката, която се намира точно до чешмите с минералната вода на Халите (девойките са много любезни :D ). Ама за поляризиращи май ще трябва да се поизръсиш. Аз навремето си взех едни Полароид от Метро за около 50 лв. (тогава бяха на промоция).
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Krass написа:
              Нино, недей с лошото.
              Кое "лошо" драга? Ти ходиш ли примерно на зъболекар с допотопни и архаични инструменти? Кое "лошо" ? Или и тези трябва да ги броим в графата "бедни", та нямат пари за инструменти!?
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                Krass написа:
                Нино, недей с лошото.
                Кое "лошо" драга? Ти ходиш ли примерно на зъболекар с допотопни и архаични инструменти? Кое "лошо" ? Или и тези трябва да ги броим в графата "бедни", та нямат пари за инструменти!?
                Моите сигурно са били социално слаби, знам ли ги От 15 години ми ги вадят с игла.Като чуя нещо магнитно след оня случай ми настръхва косата Мое мнение...не винаги можеш да намериш свестен лекар, а за очите виж е фатално. Ако до не помня колко беше точно май 48 часа не го извадят, сраства и тогава вече е гадно. Поне на мен като дете така ми казаха и аз все бързах от страх Знаеш личната ми ненавист към всички лекари...
                Punto 1.2/75

Коментар

Абе не знам. Ама на две отделни места ходих и на 2-те ми човъркаха с игла. На едното извадиха стружката и поистиха ръждата а на другото ми почистиха още ръжда. Иначе за цаки .. до към 50-тина лева смятам че могат да се вземат прилична с УВ защита без да са на реномирана марка и да вършат същатата работа като на някоя известна марка.

Коментар

И на мен ми се е налагало да ми вадят стружка и пак с игла. Упойката която слагат предотвратява всякаква болка, найстина е неприятно че виждаш да ти ровят в окото. The_Wicker_Man казваш "Напрао щех да пукна", освен упойката да не те е хванала, знам ли...Дано няма инфекции и не се налага повече да ходиш по доктори

Коментар

Working...
                    X