Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застрахователи без маркировка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Застрахователи без маркировка.

Знаете ли компания, която засрахова без да маркира колите. Много ме дразнят тези маркировки и затова досега застраховах във Витоша. От скоро вече искат и те маркировка.

Авеото е в Евроинс и това беше едно от предимствата, които ми изтъкваха.....

Коментар

Re: Застрахователи без маркировка.

1115 написа:
      Знаете ли компания, която засрахова без да маркира колите. Много ме дразнят тези маркировки и затова досега застраховах във Витоша. От скоро вече искат и те маркировка.
      Булстрад май вече не правят маркировка, но само на колите под определена стойностно пак лепят нещо - някаква костенурка на задните прозорци :D и при Алианц има нещо подобно, но без костенурки :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Моята е застрахована в Общинска з.к. и е без маркировка.
        Punto 55 SX

Коментар

Витоша или вече новото им име Уника, правят каско без маркировка. Между другото си плащат и добри пари за щетите :D

Коментар

И аз съм във Уника (Витоша) и съм си направил маркировка по желание.На стикерите няма срок.Ужасно ме дразни това с тия срокове по маркировките.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Доколкото знам, в Румъния нито една компания не прави маркировка. И тук според мен трябва да е така. Иначе застрахователите стават съдружници на крадците - "колите, които не са маркирани, могат да се крадат безнаказано" - това е смисълът на маркировките. При липса на маркировки, крадците просто няма да смеят да барнат нито една кола, щото няма да знаят дали ще ги бият

Коментар

Едно време, ако помните, имаха едни стикери "застраховано във ВИС" или "застраховано в СИК".После ги задължиха да ги махнат, защото на хората им писна от тия изпълнения, но елегантнто им оставиха вратичка с"маркировки" - като пише "КЕИТ" - значи е Булинс (СИК) а като е "Инфоасистанс" - ТИМ (Армеец).Преоблякъл се Илия и се погледнал - пак в тия.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                http://forum.fiat-bg.org

Коментар

doofiat написа:
                  Витоша или вече новото им име Уника, правят каско без маркировка. Между другото си плащат и добри пари за щетите :D
                  Е вече не е така - и там искат маркировка и аз се дразня с тези цифри по всичко прозрачно........

Коментар

1115 написа:
                    doofiat написа:
                    Е вече не е така - и там искат маркировка и аз се дразня с тези цифри по всичко прозрачно........
                    Аз съм в Булстрад от две години и няма маркировки никакви. Ще поразпитам съседа за някой други и ще пиша.
                    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                    Совалката средно на LPG
                    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Immortal написа:
                      Доколкото знам, в Румъния нито една компания не прави маркировка. И тук според мен трябва да е така. Иначе застрахователите стават съдружници на крадците - "колите, които не са маркирани, могат да се крадат безнаказано" - това е смисълът на маркировките. При липса на маркировки, крадците просто няма да смеят да барнат нито една кола, щото няма да знаят дали ще ги бият
                      Е те това ми се струва, че е изстрел точно в ДЕСЕТКАТА!!!Много от нас си застраховат колите защото знаят, че иначе ще се разделят с тях или най-малкото ще имат доста неприятности /даване на откупи и т.н./ след като им изчезнат дори и посред бял ден! Избираме по-малкото зло!!!
                      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                      Среден разход на газ

Коментар

Working...
                      X