Знаете ли компания, която засрахова без да маркира колите. Много ме дразнят тези маркировки и затова досега застраховах във Витоша. От скоро вече искат и те маркировка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застрахователи без маркировка.
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Re: Застрахователи без маркировка.
1115 написа:Знаете ли компания, която засрахова без да маркира колите. Много ме дразнят тези маркировки и затова досега застраховах във Витоша. От скоро вече искат и те маркировка.
Коментар
-
И аз съм във Уника (Витоша) и съм си направил маркировка по желание.На стикерите няма срок.Ужасно ме дразни това с тия срокове по маркировките.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Доколкото знам, в Румъния нито една компания не прави маркировка. И тук според мен трябва да е така. Иначе застрахователите стават съдружници на крадците - "колите, които не са маркирани, могат да се крадат безнаказано" - това е смисълът на маркировките. При липса на маркировки, крадците просто няма да смеят да барнат нито една кола, щото няма да знаят дали ще ги бият
Коментар
-
Едно време, ако помните, имаха едни стикери "застраховано във ВИС" или "застраховано в СИК".После ги задължиха да ги махнат, защото на хората им писна от тия изпълнения, но елегантнто им оставиха вратичка с"маркировки" - като пише "КЕИТ" - значи е Булинс (СИК) а като е "Инфоасистанс" - ТИМ (Армеец).Преоблякъл се Илия и се погледнал - пак в тия.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
1115 написа:doofiat написа:Витоша или вече новото им име Уника, правят каско без маркировка. Между другото си плащат и добри пари за щетите :D
Коментар
-
Immortal написа:Доколкото знам, в Румъния нито една компания не прави маркировка. И тук според мен трябва да е така. Иначе застрахователите стават съдружници на крадците - "колите, които не са маркирани, могат да се крадат безнаказано" - това е смисълът на маркировките. При липса на маркировки, крадците просто няма да смеят да барнат нито една кола, щото няма да знаят дали ще ги бият
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар