Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво прави 18 годишен скинар!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво прави 18 годишен скинар!

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1050917Ей такива като тоя ,да дойда в моя град и да тренират с превземащите ни вече роми!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Ужас!
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Няма, няма - току се появи някой изрод като Чекатило...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тия руснаци са пълни психари Ръгнете във Ви-бокса да видите какви дивотии правят. Да се надяваме, че "нашите" не са таквиз
        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

И в нашия град трябва да има един ,такъв ,,,,,,дори няколко че гадните мангали под кодовото име роми много взеха да се въдят и много нагли стават .
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
            И в нашия град трябва да има един ,такъв ,,,,,,дори няколко че гадните мангали под кодовото име роми много взеха да се въдят и много нагли стават .
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Колега Dani389мислиш ли,че няколко ще стигнат за град като вашия!Аз живея малко градче където преди беше спокойно,но от 4-5 години тия са пълни с мангизи вече и правят каквото си искат!Има и двама доста не доста а изключително богати, които са с полицията и бездействат!Ставал съм свидетел на какво ли не, понеже са се настанили значителна част от тях около нас и квартала !Пълно безредие хората се страхуват да излиязат нощно време,тея крадат на поразия,трошат а не дай боже да се случи друго!В рамките на 5 години убиха двама(бой между фамилии)Буквално бяха разпрани като прасета Постоянно заяждане......с геурите както ни наричат!Преди време имаше масов бой в местаната дискотека в коята участваха над 70 души между роми и българи!Имаче ударени полицаи,мой съученик натрошен........!Аз съм се бил множество пъти с тях в махалата...пребил съм доста но и веднъй ме съдраха и мен!Не са страшни по сами а те дебнат когато си сам а те доста!Единя от богати който обяви война преди време"ромския бос"на българите ...с синовете му от най-обикновен разговор се стигна до бой в който аз срещу един и понеже съм си куха тръба, доста го бих и скочиха още четирима удариха ме точно 4 пъти акто трима се мъчиха да ме гътат на земееятано неуспяха Двамата въпросни удариха и майками и аз подивях гепих една тръба от колата и скочих а те се разбягаха!доиде полиция оня ми вика,че ще ни избие .....аз се ядосах и му жикам ела бе отворен той дйде и това беше грешка!Докато беше сам не разбра колко тупаника му вкарах в грозната мутра!Полицаите прибраха и мен искаха да ми правят ан мен акт за побой над тях но се разминах!Звънах на скъпия си брат който е в Русе и се движи с бивши мутри,когато му казах те трагнаха от Русе той с личната си кола и 3 джипа!Полицаите се спекоха и майками едвам успя да го разубеди да дойдат бяха минали Бяла вече но се върнаха!Какво ад ви разправям нямам думи съжалявам и за товакоето написах ако някой от модераторите сметне ,че поста е доста зъл да го изтрие няма ад се сърдя но ме е яд ,че ни превземат а органите се скатават

Коментар

И мен ме дразнят много елементи, ама да ги изтребвам... Мангалите са си мангали. Все пак, подобни "хора" с повече власт е имало, вероятно и ще има и резултатът ще е поредния геноцид. Иначе до сега да съм очистил мазната продавачка в хлебарницата в квартала още преди 15 години. Да не говорим за идиота от втория етаж, на който от 10 години съм готов да му завра 2 цола тръба в гърлото. Не става така...

Коментар

Един влак с подобни типове, ако можеше да си докараме отнякъде...
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Един само за мойто село

Коментар

Working...
                    X