Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Погледнете....нямам думи...!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #32
    ...тъй като вероятно тези дни сайта ще бъде коригиран, за това копирам точно делото на нашите родолюбиви хакери......на горният ляв ъгъл е сложен герба на България, а текста на страницата е следният:Здравейте, братя македонци!Учудващо е как настоявате за национална идентичност, език и клултура, а в същото време си правите гавра по доста жалък начин с българските медици в Либия и националният ни - ОБЩ - герой - Васил Левски. Между другото, трябва да сте благодарни на последния за делото му, понеже ако не беше той, в момента вие щяхте да носите фесове и шалвари...През последните дни много български институции изпращаха писма до собствениците на сървъра blog.com.mk с молба да свали сайта на лицето Миле Стојковски.Поводът беше публикуването на няколко колажа - груба гавра с българските медици в Либия и апостола на свободата - Васил Левски.От управата на blog.com.mk не бяха предприети никакви мерки по този повод. Изглежда политиката и гледната точка на собствениците на сървъра съвпадат с тези на Миле Стојковски... което е във ваш ущърб.В моменти като този, атеистичните ни души се замислят дали наистина има бог, който вижда всичко, и дали той е отговорен за това, че Миле е прикован за инвалидна количка...Българските държавни институции, естествено, не предприеха никакви мерки.Вероятно поради политическа импотентност, незаинтересованост и липса на изгода от такива мерки, в България отново станахме свидетели на политическото безхаберие и нежелание на политиците да защитят честта на народа си.Ние обаче, обикновените българи, няма да оставим нещата така, а сами ще направим това, което трябва.Както Хан Крум е казал преди повече от хиляда години: ’Като не щеш мира - на ти секира!’.

    Коментар


      #33
      Видях го,много ме кефи!!!Само така.

      Коментар


        #34
        Защо ли българските управници да си мърдат пръста?Няма никаква материална изгода от това...гадни мърди скапани...Добре, че има родолюбиви българи, които имат желанието, съзнанието и възможността да направят това, което направиха.Благодарим им още веднъж!
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

        На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

        Коментар

        Working...
        X