те французите с колите ли са известни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Погледнете....нямам думи...!!!
Collapse
X
-
dani389 написа:Авео написа:В Рено-форума ми изтриха темата....предполагам защо....ако и тук смятате, че целта ми е да разпалваме конфликт на "комшиларска основа", изтриите я и тук.... ......Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Колега, "bubachko" БЪЛГАРИЯ не е една от първите, а е първата държава която я призна тая никаква сбирщина, като република. А относно всички други писания на МУЛЕ незнам си кой има една диагноза " КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ". Хората просто нямат минало и няма да имат бъдеще и ги е яд.BRAVA 1.4 12V газ
Коментар
-
Без да се обиждате, ама който спори с идиот си е идиот Има ги и македонци, има ги и българи, има ги и здрави, има ги и инвалиди... Определенията по повод "македонците" в тази тема не са нещо по различно. Всичко е плод на елементарен опит за мислене и поддаване на провокация. А в мрежата е пълно с карикатури на Буш и Америка. Ама на американците им дреме на оная работа. Защо? - Защото си имат самочувствие. Дреме ми и на мен за побъркани националисти, независимо какви са. От цялата работа сакатия ще спечели финансова подкрепа.no pain no pain
Коментар
-
Korun написа:dani389 написа:Авео написа:В Рено-форума ми изтриха темата....предполагам защо....ако и тук смятате, че целта ми е да разпалваме конфликт на "комшиларска основа", изтриите я и тук.... ......no pain no pain
Коментар
-
Re: Аз
violina написа:съм на мнение, че когато не им обръщаме внимание, желанието им за показност отива на вятъра, а теж ще си скучаят върху собствената глупост.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
snake написа:AlBundy написа:Ето още един пример за комплексираност. Ние с Фиатите сме най-велики, ония с Рената са балъциНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
абе тия мангали македонски кфо им се връзватетова племе уродливогнусно и смотаноколкото контакти съм ималс такива шебеци все простотия съм видялтова тая нещастна дръжавицатрябва да я заебем(с извинение) да си гние самаай ше им е*а п**ката майна и боклуциNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
Korun написа:snake написа:AlBundy написа:Ето още един пример за комплексираност. Ние с Фиатите сме най-велики, ония с Рената са балъциno pain no pain
Коментар
-
Re: Погледнете....нямам думи...!!!
Авео написа:Може ли някой хакер да направи нещо по въпроса...??? http://vasiotsosed.blog.com.mk/node/...s_per_page=100SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар