В Рено-форума ми изтриха темата....предполагам защо....ако и тук смятате, че целта ми е да разпалваме конфликт на "комшиларска основа", изтриите я и тук.... ......
Защо да трият Темата!?Оставете я за да разберат повече от потребителите какво представляват съседите ни Той конфликта си съществува отдавна а и по новините сигурно ще се говори за това!!!Тея вече прекаляват....... да ги ......................!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
В Рено-форума ми изтриха темата....предполагам защо....ако и тук смятате, че целта ми е да разпалваме конфликт на "комшиларска основа", изтриите я и тук.... ......
В Рено форума Българи ли са!? Аман от тая философия - да си траем, да се навеждаме, да се дупим и т.н, само и само да не разпалваме, да не разсърдим някой, да не незнам какво си. А тоя инвалид - собственика на сайта - рано или късно ще си плати сигурен съм - него Господ вече го е наказал...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
абе не трябва заради един болен мозък да се изписват куп глупости ! 90% от коментарите са на българи ,а и кой БЪГАРИН ще тръгне да се гаври с Македонската "история " ,това е като да пикаеш срещу вятъра и да се плюеш сам себе си едновременно
Че и оръжие им подарихме... Ако съм министър на външните работи македонец ще види български паспорт ама само ако лично си подпали македонския пред мен.
Че и оръжие им подарихме... Ако съм министър на външните работи македонец ще види български паспорт ама само ако лично си подпали македонския пред мен.
В правомощията на Президента е даването на грежданство. И там някои посредници милионери станаха..
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
В Рено форума са ти изтрили темата защото не искат да създават конфликти .Нежни са също като народа създал техните колички.
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар