Може ли някой хакер да направи нещо по въпроса...??? http://vasiotsosed.blog.com.mk/node/...s_per_page=100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Погледнете....нямам думи...!!!
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
В Рено-форума ми изтриха темата....предполагам защо....ако и тук смятате, че целта ми е да разпалваме конфликт на "комшиларска основа", изтриите я и тук.... ......
Коментар
-
Защо да трият Темата!?Оставете я за да разберат повече от потребителите какво представляват съседите ни Той конфликта си съществува отдавна а и по новините сигурно ще се говори за това!!!Тея вече прекаляват....... да ги ......................!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Авео написа:В Рено-форума ми изтриха темата....предполагам защо....ако и тук смятате, че целта ми е да разпалваме конфликт на "комшиларска основа", изтриите я и тук.... ......VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Immortal написа:Ке се зафатам jас поозбилно со нив, ама сега моментално имам работа. Вечерва кога ке си идам дома, ке им обjаснам коj коj е на Балканот
Коментар
-
bubachko
еххх, а ако не се лъжа едно време България беше една от първите, а ке не и първата признала новата държавица... Храни куче да те лае... Смешници
Коментар
-
stenli написа:Че и оръжие им подарихме... Ако съм министър на външните работи македонец ще види български паспорт ама само ако лично си подпали македонския пред мен.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Авео написа:В Рено-форума ми изтриха темата....предполагам защо....ако и тук смятате, че целта ми е да разпалваме конфликт на "комшиларска основа", изтриите я и тук.... ......FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар