24.05.2001 с една красива Лада Самара щото А6-цата която щеше да ме вози нямаше как да дойде сама,щото шофера предната вечер се беше лекинко понасърбал
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
аз бях с мерцедес С(це) клас от 95 год. - балът ми беше преди две години.а иначе този медун беше на предишншя собственик на сегашния ми фиат, а аз даже го навивах да ме кара с фиата, но той държеше да е с мерцедеса
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
На 24.05.1994 - BMW 535 на баща ми - супер беше въпреки адската жега даже пътьом взех един съученик, че не щеше да идва с техния Фиат 125. За ескорт ФордСиера от последните. Покрай Тримонциум беше лудница, замалко да поправим фасона на обувките на една кука - преди пускаха на паркинга от малката улица зад Общината. Куката нещеше да ни пуска да минем и стареца се позасили срещу него и оня се мръдна- весела история
аз бях с Траби 601 - до училище - 9-та френска гимназия в София, а оттам с кракомобил до НДК-то. На сутринта имах червило по яката на ризата, а изгрева посрещнахме в Борисовата градина, тогава Парк на свободата .....
Моя бал беше сравнително скоро на 23 май 2005. Целия ден обикалях с S-класа. Само пред даскалото беше голяма лудница, че двама бяха дошли с тирове :D .
Коментар