Нека си спомним (каквото помним) нашият бал, отдавна или не, как сме прекарали, с каква кола сме се придвижили и дали ви е било гот тогава и искате ли това време да се върне. Пак училище? Даскали? Учене? или
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Ех моят не беше толкова отдавна, имах опция Мерцедес или Алфа 166... като видях алфата и разбрах, че не трябваше да избирам мерцедеса Просто онази беше много добре изпипана :D
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Моят бал беше на 24 май 2005г в Стара Загора. Изкарах супер яко. Направо се размазах. Кара ме един приятел с Volkswagen Touareg 5.0 V10 TDI, голяма гъзария беше тогава.
....а моят бал ми беше адски нервен....не ми дадоха да взема с мен бъдещата ми вече бивша съпруга, а ме задължиха да бъда с една моя съученичка, която на всичкото отгоре се оказа адвентиска и като отидохме у тях, ме посрещнаха със кой завет беше, не помня и с "господ да ви благослови..."....все едно отивахме да се женим......божееееее, боже...........как си го припомних........общо взето беше кофти бал....даже не помня с какво съм се придвижил до там......май комшията ме кара с чисто новото Есперо.......
Аз пък бях със Nissan NX100, със свален таван... Съпорта беше още 3 коли :P . Разтоянието от даскало до ресторанта, общо взето го "прелетях", влкючително и по цариградското с около 120-130км/ч. след което, просто стана невъзможно да се диша... Е понесох си и последствията: огромна синка на гръбнака около кръста (за 2 седмици), където се бях лашкал в рамката на тавана по тръгни-спри и дето ме натиска вятъра по големите скорости... за облеклото и "египетския грим" който зи бях докарал няма да споменавам, мисля че се сещате А дали искам пак на училище... лелееееее, искам разбира се.... ма 11 клас най-гот си беше тогаваП.С.: Голям майтап падна, от голяма гъзария кой да е по-по-най от целя випуск се оказахме максимум 4 кабриолетки и така или иначе пак им обрахме точките
Аз 1988 със жигулата на бащата.Като цяло беше тегаво, джобиха ни от ОФ-то за алкохол като престъпници.Закараха ни от даскало до Парк-хотела (около 100 м) с раздрънкан икарус.С две думи - комунизъм в действие.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце) http://forum.fiat-bg.org
Аз пък бях с автобус, защото ходихме на Гърция ... май беше през 1998 г. Вече нищо не помня, склероза ли ме е хванала, какво ли е ... тия компютри ме съсипаха!
Определено е склероза Даже си забравил че вече си пуснал поста Аз през далечната 1990 се придвижих до двора на гимназията със старата Маруся - Жигулката на нашите, а след това по стара ямболска традиция минахме пеш през центъра и оттам в ресторанта...След това с автобус на Слънчев бряг за 4 дена и това беше.
Аз можех да избирам между току що внесения Форд Ескорт комби на брат ми или Хонда Акорд комби (като тази на снимката)! Избрах японката! Не беше чак толкова отдавна и затова май не искам да се връщам назад! Класа, в който бях беше отвратителен! Иначе си изкарах добре, бяхме в най-готиното заведение в Шумен тогава! Съучениците ми настояваха да извикаме цигански оркестър и успяха! Колкото до ученето, ами аз и сега уча! Но вече ми е писнало и не ми се занимава много, много! Като се замисля след 2 седмици ми започват и изпитите...
1997г. Кофти ми е да си призная, ама бях с Голф 3. Иначе беше супер.Първата вечер на Албена, втората и третата май на вилите около Албена, после на гости на един съученик в Каварна. Обаче 2 години след това стана още по-готино, като станах студент
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар