Баща ми случайно попадна в ДЦ++ на една папка, в която има снимки от строго секретна военна база, с някои от тайните български оръжия... неговите думи бяха от рода на "Вече не съм военен, но все пак не бих казал дори на теб колко ЛОПАТИ има в базата, а тоя идиот споделил снимки с това колко крилати ракети имаме"... има снимки и на устройствата вътре в самите ракети и на самите извършители ... Той писа на някого (май на военните) и ми е много интересно какъв ще е резултата ... според вас какво ще стане ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WTF ? Разкрита военна тайна ?
Collapse
X
-
Ще му отговорят, че в днешно време нямаме от кого да пазим военна тайна Ние например знаем какви са целите на САЩ по света; знаем тактиката им; знаем приятелите им; знаем, че те са ни приятели, а между приятели... от един път педераст не се става Да сме живи и здрави! СС-23 ги нарязахме, сега ще нарежем и калаците и българската аримя - БА (абревиатура от "ба ти армията!") ще се превъоръжи с многофункционални многоцелеви всеприложими и непобедими средства тип "швайцарска чикийка" Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 докато се бъзикам кво открих че тези нохчитъ се водят Swiss Army Knife
-
Баща ми случайно попадна в ДЦ++ ...
Коментар
-
Re: WTF ? Разкрита военна тайна ?
kiler_4o написа:Баща ми случайно попадна в ДЦ++ на една папка, в която има снимки от строго секретна военна база, с някои от тайните български оръжия...
Коментар
-
masterkar написа:kiler_4o написа:Баща ми случайно попадна в ДЦ++ на една папка, в която има снимки от строго секретна военна база, с някои от тайните български оръжия...
Коментар
-
kiler_4o написа:masterkar написа:П.С. В Русия съм! В Русия съм! :Dkiler_4o написа:Но малко или много това все пак си е военна тайна ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар