...извинявам се предварително, че поствам подобна информация в автомобилен форум, но исках да ви "светна" за този препарат, защото за една 20-см. дъска ми окапаха ръцете и ми отне един ден да стържа със шкурка няколко слоя блажна боя, а въпросният препарат разгони фамилията на боята точно за 30 мин. и струва някакви си 1.60 лева......ето ви снимки и как действа той....ако някога се наложи на някой да сваля боя от прозорци, да го има впредвид...:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препарат за сваляне на стара боя...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
Re: боя
kluchar написа:........така става но трябва да се мокри.....
Коментар
-
Re: боя
Авео написа:kluchar написа:........така става но трябва да се мокри.....I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Tornado написа:Пистолет за горещ въздух му е майката отлепя боята много лесно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:А там където пистолета за горещ въздух идва слаб, както в моята баня преди да влезе майстор да слага плочки - газова горелка.Прдишните собственици на апартамента сами съседи сега - комшията каза че тойлично е положил поне 7-8 пласта блажна боя. Нито "Дунав" вършеше работа, нито пистолет. Не можеше да се очиак мазилката - панел, а майстора отказа да лепи плочки отгоре - логично. И Явор - 5 дни след работа по 2 часа - то повече не се издържаше вътре - и я свалих всичката, мамка и стара, ама свалих бая кила, особено докато махна боята близо до тавана...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Yavor написа:Tornado написа:Пистолет за горещ въздух му е майката отлепя боята много лесно.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
bubachko
А има и още един също така добър начин. Продават се едни гумени дискове, които се монтират към патронника на бормашината, а към самия диск се прикрепя шкурка и... Само трябва да си намерите една дъсчица за да си поупражните натиска и наклона на работа, че а се е отплеснала ръката а е изяло дрЪвото и после мА-А-А-Ажи с кит, ма-а-а-а-ажи.... Продават се и готови кръгчета шкурка специално за този накрайник. Аз съм работил на строеж няколко месеца и ми бяха зачислили един такъв комплект и няколко десетки прозореца... Най добра за целта са шкурки 20 до 40, най не се набиват с падналата боя. Метода е доста по-бърз и добър мен ако питате от гореописаните 2 с Дунав или пистолет. Когато свикнеш и му хванеш цаката може да остържеш цял средноголям прозорец с все крилата до дърво за около 30 мин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар