Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За "игричките" на Либия....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За "игричките" на Либия....

...не че го отбелязвам с негативно отношение, напротив....но се питам какви игрички играят в Либия.....току що съобщиха, че сестрите ни са ОПРАВДАНИ по делото за клевета срещу тях.......

Re: За "игричките" на Либия....

Авео написа:
    ...не че го отбелязвам с негативно отношение, напротив....но се питам какви игрички играят в Либия.....току що съобщиха, че сестрите ни са ОПРАВДАНИ по делото за клевета срещу тях.......
    Това че са оправдани по това дело е много добре. Въпросът е по другото какво ще стане. А игричките там са с дългът ни и също така с признаването на режима там както от ЕС така също и от САЩ. А има и далавера с Локърби и парите за обезщетения. Абе копелето търси международно признание въпреки гадостите които върши върху собствения си народ и върху наще сънароднички там.
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Ами сега? Щом като НЕ Е клевета - значи е истина, при това призната и доказана пред либийски съд... следва ли че цялото друго дело за умишлено заразяване ще трява да се гледа пак?!?

Коментар

A на мен ми е любопитно нещо - след като са невинни за клевета - това означава ли че либииците са ги изтезавали?Защото логиката ми е следната - Офицерите твърдят че са ги наклеветили - и че не са изтезавали затворниците.Съда решава че това не е клевета и затворниците са невинни по тази точка, от което следва че след като не е клевета то е истина. И найстина са били изтезавани.Баси и фарса а ?
        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

вижда му се края вечена финалната права сасамо за компенсациите да се разберат и ще ги пуснат най-накрая
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
          X