Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дистанционно управление

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    То на мойто нищо сериозно му няма Само едно копче изяде заека - това, което е за картина в картината Мога така да карам и още 10 години, но съм манияк на тема техника и искам всичко да ми е чисто и ново.Може би няма да ме разберете
    Много добре те разбирам, и аз съм същият.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Vladim написа:
      vesko написа:
      Е, неговото доста здраво е излязло ...
      Еми честно казано след, като е оцеляло със само един бутон загуба от неравна битка с терминатор на моркови-значи е супер здраво!
      Всичко ядат мамка им. В предишния ми офис имаше един - декоративен по думите на каката от зоомагазина. Незнам ние ли го претъпкахме какво ама за 3 месеца наддаде повече и от тези които съм виждал на село да се отглеждат за други цели. Та веднъж колежката реши че трябва да го пусне да се разтъпче и той прегриза доста от кабелите по компа ми и всичко наоколо. Незнам само как разпознаваше тези с ниското напрежение и сигналните - само те му бяха вкусни. Иначе да се беше опекъл. И още по странното че само моите ядеше явно ми имаше зъб нещо . При следващата си разходка беше решил да ми унищожи и кабела на зарядното. И аз спокоен че телефона ми се зареждал 2 ч го вземам и тръгвам по срещи и ми предстоят важни разговори. Само че с ужас установих че скоро след като съм си включил телефона да се зарежда хубавеца е гризнал жицата. Е тогава ако знаете как ми идваше да отида до магазина и да взема един пакет ориз Скоро след това ми попадна една статия във вестник точно с предупреждения как ако отглеждаме заек вкъщи да не го пускаме около кабели защото, тези иначе толкова готини животинки ги мислели за корени.Сори за оффа но се надявам да съм бил полезен на други колеги които ще имат неблагоразумието да пускат любимеца да се разхожда около скъпа техника
      Punto SX 1.1 55

Коментар

Vladim написа:
        vesko написа:
        Еми честно казано след, като е оцеляло със само един бутон загуба от неравна битка с терминатор на моркови-значи е супер здраво!
        Заека не обича ли да попадне в тава с ориз и да се почерпиш за ново дистанционно с него.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ей, много са луди тея зайци :D Ето този е на приятелката ми...На първата снимка се чуди каква беля да направи и след като не може да измисли нищо, отива да дразни котката. :DНа втората я подгонва...И на третата я е пребил вече... Моят е по-послушен, само дистанционни яде...
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Виж тук http://www.tpetrov.com/index.php - отивах на дистанционни управления, после марка - Самсунг има 25 вида...Много дистанционни видях че има и във ВИКИВАТ, Пловдив - www.vikiwat.com
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

А в оторизиран сервиз не могат ли да ти сменят само копчето или целия панел ако са на свързани?
              BRAVA 1,4 12V
              Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
                А в оторизиран сервиз не могат ли да ти сменят само копчето или целия панел ако са на свързани?
                И в крайна сметка ще му излезе колкото ново! Няма смисъл от подобни операции. Така, или иначе дистанционните се амортизират, защо да не си купи човекът ново?
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Punto SX написа:
                  Vladim написа:
                  vesko написа:
                  Всичко ядат мамка им....
                  Една френдка пък си имаше съквартирантка, чийто заек набиваше мръвки и пилешки кокали и го гледаха в метален кафез в хола. Да, не сте прочели грешно, а аз още си имам белези по ръката от Кирето (така се казваше), при един неблагоразумен опит да го погаля на първата среща... Аз разбира се, Тома неверни, купих му морковче а добитъка го подуши и се врътна! Скоро я попитах как е Кирчо, а тя каза, че са го занесли на някакво село и вече се приобщил към себеподобните, даже хрупкал и марулки :D А инак и той декоративен...

Коментар

Working...
                  X