Колеги някой знае ли, откъде да си закупя дистанционно управление за LCD Телевизор SAMSUNG LE 37S7 (става и от LE27S7, LE 32S7, LE40S7) или LE 37S7В1, LE27S7В1, LE 32S7В1, LE40S7В1.http://www.pazaruvaj.com/televizori-...-p5368442.htmlМоля ви помогнете, че тъпият заек изяде едно копче и полудях Ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарен и ще отнесе голяма почерпка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дистанционно управление
Collapse
X
-
Re: дистанционно управление
blagun написа:Колеги някой знае ли, откъде да си закупя дистанционно управление за LCD Телевизор SAMSUNG LE 37S7 (става и от LE27S7, LE 32S7, LE40S7) или LE 37S7В1, LE27S7В1, LE 32S7В1, LE40S7В1.http://www.pazaruvaj.com/televizori-...-p5368442.htmlМоля ви помогнете, че тъпият заек изяде едно копче и полудях Ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарен и ще отнесе голяма почерпка :DFrontera Sport, X20SE март 1998
-
http://www.kkelectronics.com/Те са вносители на Самсунг, би трябвало да имат или поне да могат да внесат, ама не вярвам да еевтино.п.с. Универсални дистанционни от 10 лв.няма смисъл да взимаш.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:п.с. Универсални дистанционни от 10 лв.няма смисъл да взимаш.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Благодаря Ви, момчета Първо ще проверя в квартала, където Влади ми каза и след това отивам в Техномаркет!Чудя се как може да няма он-лайн магазин за покупка на дистанционни в БГ Това са доста чупещи и развалящи се уреди Днес един приятел ми каза, че има опция да се смени само гумата с копчетата....BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Благодаря Ви, момчета Първо ще проверя в квартала, където Влади ми каза и след това отивам в Техномаркет!Чудя се как може да няма он-лайн магазин за покупка на дистанционни в БГ Това са доста чупещи и развалящи се уреди Днес един приятел ми каза, че има опция да се смени само гумата с копчетата....
Коментар
-
Моят съвет е да не си взимаш уноверсално дистанционно, както те съветват някои колеги! Първо са със супер идиотски вид, второ половината копчета ще са ти излишни, а нужните ти ще ги намираш трудно докато свикнеш и трето-определено никой не може да ме убеди, че дистанционно за 5-6лв. ще е толкова здраво, колкото едно за 30лв! А за online магазин... потърси из търсачките, трябва да изскочи нещо!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:..трето-определено никой не може да ме убеди, че дистанционно за 5-6лв. ще е толкова здраво, колкото едно за 30лв!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
То на мойто нищо сериозно му няма Само едно копче изяде заека - това, което е за картина в картината Мога така да карам и още 10 години, но съм манияк на тема техника и искам всичко да ми е чисто и ново.Може би няма да ме разберетеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар