Я да си почешем езиците! :D Наистина ли "висенето" от прозорците на автомобилите е опасно, или малко се попрекалява-все пак този ден е веднъж в живота?
....не знам, готини са, кеф ми е на душата като ги гледам.......но всяка година не се разминава без трагични случаи......тази година започнаха от Враца - трима.........дано да няма повече за тази година....
Няма лошо, нека си висят, ако се кара бавно ок, не виждам какъв е смисъла да се юркат. Нали идеята да висят по прозорците е да ги видят, ама като фърчат няма как да стане тая работа.Иначе и аз се кефя, щото се сещам за моя бал
Re: "Висят" от прозорците... Ами, ако паднат?
Vladim написа:
Я да си почешем езиците! :D Наистина ли "висенето" от прозорците на автомобилите е опасно, или малко се попрекалява-все пак този ден е веднъж в живота?
Е, и какво като висят?Ми то и на пръча мъд..е висят ама някой да е чул да са паднали?А?
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
наистина е важно да се кара бавно когато висят по прозорците защото иначе се получават трагедии навръх празника преди време една абитурентка така загуби живота си пред близки и родителимомичето през шибедаха а шофьора дава газ но друга кола го засича и след набитите спирачки момичето излита и си чупи врата в отсрещната коласамо умната и тва е
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Re: "Висят" от прозорците... Ами, ако паднат?
Esper написа:
Vladim написа:
Е, и какво като висят?Ми то и на пръча мъд..е висят ама някой да е чул да са паднали?А?
Само поставям темата за размисъл, не съм дал оценка, ако не забелязваш!? :D
Преди две години на НДК пред мен падна един. Висеше си от десния прозорец, крещеше си нещо и махаше с ръка и при левия завой центробежната сила просто го измъкна навън. Придраска като коте по покрива и долу. Жалко за момчето.
Ами,вижте сега,прави сте че ако се кара бавно не е толкова опасно,но все пак шофьора си е свикнал с габаритите на колата и в един момент,ако не прецени стърчащите от прозорците,може добре да ги обрули минавайки покрай нещо.
Абе има големи малоумници - вчера гледам един си свалил прозорецаи стъпил на вратата. Дори и съвсем леко шофьора да набие спирачкитоя ще отлети. То е ясно накъде.Други пък седнали на вратата, се наливаха директно от бутилките.Е, като жулне 200-300 гр. дали после може да се държи като хората.Един ден им е, ама какво толкова, че такава радост, завършили -голяма работа. п.с. На 18 и аз бях същия малоумник, ама от сегашна гледна точками се вижда всичко много тъпо.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
аз лично тотално не одобрявам. и ще кажа и защо:1) не знам защо баловете в последните 3-4 години просто се изродиха и се превърнаха в автопоходи на мерцедеси, пълни догоре мноо често и с повече от 5 души вътре, от които половината висят като сополи от джамове, люкове, капачки за бензин, багажници и прочие. 2) имам чувството че най-важното нещо на бала е не къде ще се прекара вечерта, разбирайте ресторанти, кръчми, барове, дискотеки, клубове и най-вече с кого, щото то не мястото прави купона, ами хората, ами кой с ква кола (мерцедес) ще се завлече. и то разбирам поне колите да си бяха техни, ами то на шуренайката, на 18-я братовчед на леля му, мъжа има мерцедес или пък ако си супер дупе наемаш нещо черно и лъскаво. имам чувството, че хората яко са невидели коли, а балът е някво средство за избиване на комплекси в това отношение. все едно като те "видят" на бала с няква такава кола и си и аз не знам кво. фанал господ за...3) шофьорите много често са къркани, тия дето висят естествено също предпоставка за проблематичности, не дай си боже с фатален край. за жалост винаги има такива случаи.4) това нещо (висенето) е нарушение на ЗДП и следва да се санкционира. вместо КАТ да ни раздава жилетки и не знам си там кви простотии, да се погрижи по-добре за младите и да ги прибере от тия джамове. не казвам да ги глобяват ама да ги предупреждават и принуждават да си седят вътре в колите. като нямат акъл да се погрижат за себе си сами, тъпата полиция да вземе да направи нещо, за да се погрижи за хората. нали дявол го взел тва й е работата, не само да брои трупове по пътищата.5) прави сте че тази вечер е една, ама не мисля че точно колата или тва че висиш от нея я прави незабравима. има къде къде по-стойностни неща. а такава тъпотия може да ти превърне единствената и незабравима абитуриентска нощ в последна.както казаха веднъж Иван и Андрей от Сблъсък: "Уважаеми абитуриенти, докато си вИсите от мерцедесите, внимавайте главата ви да не отиде на нечий друг бал."а и тия "глупости" не ви ги пише някоя пенсия. аз бях абитуриент преди 3 години и си се завлякох преспокойно с едно тъпо Мондео до дамата, взех си я, отидохме в даскалото, дори не влязох с колата в двора, "да ме гледат всички". просто си се кефих с приятелите на макс, после отидохме до ресторанта с колата, съвсем кротко без висене, и моят човек си отиде с колата. след което се трещях супер яко и си изкарах мноо добре в ресторанта по кръчми и клубове заедно с мойте хора. колата само да ми закара з........ до необходимите места, без фукни или простотии.абе с две думи колите са за придвижване, а не средство за фукня.
Това за бавното каране е .. абсолютна глупост. Имам разни линкове с такива висящи от прозорците .. ама от кръста нагоре ги няма. Висят карантий и т.н. На най-малко пострадалите им липсват само половин ръце. (така както повечето от нас си провесваме ръцете докато караме през прозореца). Еми те и да не карат бързо, останалите джигити като карат е все едно. 1 ще изпусне контрола и ще стане белята. Миналата година на един приятел който кара абитуриент, му изпратиха призовка и му написаха акт заради абитуриента. Точки не му взеха. Ама като почнаха. Висене по опашки,айде вземи още един акт заради тоя изтеклия, айде като видят че си с акт започват да се вглеждат за всякакви глупости, и му излезна през носа. Сега до колкото знам и камерите в центъра ще заснемат "висулки" и после шофьорите ще имат честитки.
Коментар