В Бриколаж няма да стъпя защото знам,че цените са завишени многократно. Предполагах, че и в Практикер е така.Днес ми се наложи да си купя нещо от Практикер. По-късно го видях и в друг магазин и не издържах и си го купих и от там.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Praktiker - все се каня да не стъпя там.
Collapse
X
-
Явор Митев
...помните ли темата ми от онзи ден за ключовете...контактните, ето резултата:шест ключа от Бриколаж на стойност по 5.40 - 3 счупени, останалите прибрани за резервни, щото държим да са еднакви навсякъде - 32.40 на боклука....шест ключа от кварталният магазин на стойност по 2 лева, вече монтирани и работещи без грешка - 12 лева...Коментара е излишен....
Коментар
-
Авео написа:...помните ли темата ми от онзи ден за ключовете...контактните, ето резултата:шест ключа от Бриколаж на стойност по 5.40 - 3 счупени, останалите прибрани за резервни, щото държим да са еднакви навсякъде - 32.40 на боклука....шест ключа от кварталният магазин на стойност по 2 лева, вече монтирани и работещи без грешка - 12 лева...Коментара е излишен....TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
ами незнам как точно да се изразя...ама ако знаеш какво ще стане утре....... по принцип доста обикалям преди да купя каквото и да е, и то точно поради горе споменатите фрапиращи разлики в цените.НО вчера отивам в топливо и понеже там е почти най евтино всичко......купувам за 300 лв теракот и фаянс като теракота е 13,20лв./кв.м. а фаянса 15лв/кв.м. дотук добре, спрях на няколко места и гледам моя теракот за по 18 лв/кв.м. и нагоре. Направо си умрях от кеф. влизам днес в Практикер и гледам един теракот за по 7 лв/кв.м направо си умрях от яд., а този теракот е за балкон на офис така че вобще не съм гонил нито качество, нито някакъв стил........просто да има нещо ама.....Та някой път има сметка да се пазарува от тези магазини, не е всичко е супер скъпо.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
В този ред на мисли имате ли представа дали утре ще работят Практикер, или Бриколаж? Закъсах го с една дупка, която трябва да пробия от кухнята през външната стена, трябва ми бургия към 35см. дълга и диаметър около 8см. Имам една 30см. десет милиметра дебела, но май я изтъпих от скапаният бетон пълен с железа! Та искам утре, или в неделя да си реша този проблем, а не да чакам до понеделник. Кварталните железарии са го ударили яко на почивка.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:В този ред на мисли имате ли представа дали утре ще работят Практикер, или Бриколаж? Закъсах го с една дупка, която трябва да пробия от кухнята през външната стена, трябва ми бургия към 35см. дълга и диаметър около 8см. Имам една 30см. десет милиметра дебела, но май я изтъпих от скапаният бетон пълен с железа! Та искам утре, или в неделя да си реша този проблем, а не да чакам до понеделник. Кварталните железарии са го ударили яко на почивка.
Коментар
-
Rigel написа:Vladim написа:В този ред на мисли имате ли представа дали утре ще работят Практикер, или Бриколаж? Закъсах го с една дупка, която трябва да пробия от кухнята през външната стена, трябва ми бургия към 35см. дълга и диаметър около 8см. Имам една 30см. десет милиметра дебела, но май я изтъпих от скапаният бетон пълен с железа! Та искам утре, или в неделя да си реша този проблем, а не да чакам до понеделник. Кварталните железарии са го ударили яко на почивка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар