Къде в Пловдив мога да предам за рециклиране отработено масло и туби от масло? Вече в няколко бензиностанции питах и всички вдигат рамене...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на отработено масло в Пловдив?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз съм на същото положение ! Сменям си маслото сам и го събирам в старите туби, защото си падам малко пазител на околната среда. Преди го давах на мой приятел, който имаше автосервиз за отопление през зимата , но вече затвори. Сега и аз се чудя какво да го правя!?!? Имам около 12 л. и си го държа в гаража докато намеря решениеFiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Хмммм Какви са му дизелите бре? Питай го проблем ли е да си сипя и в моята печка? :D П.С. И аз имам повече от 20 литра и се чудя какво да ги правя...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Nino написа:Недей адаш, става на атмосферни, той кара атмосферка 2.5 D мерцедес 124.На другите коли с турбо кара с отработено олио.Но обеща за пловдивчаните да даде телефон, някакъв изкупувал отработени масла.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Може да се предаде в някоя масларна -там, където сменят масла. Аз така съм правил. По принцип те ги събират и дават за рециклиране. Нямат нищо против да им дадеш една туба. Твърдо против съм горенето на отработено масло в двигателя - то е канцерогенно и без да се гори (особено, това, дето е от дизел). Предствете си какво издухвате в атмосферата, като го горите. То и без това от ауспуха не излиза свеж планински въздух, но поне да не замърсяваме зорлем. Р
Коментар
-
Давайте го на тези които сменят масла те ще го вземат после го продават на по 30/40 стотинки на литър на тези които карат стари фандроми ,трактори и строителни машини със стари хидравлики .Наливат го в хидравликата те побират 60/70 литра та и повече и как се издържа с хидравлично масло ако изпуска па дори и малко.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Случайно попаднах на това:Изкупувам и продавам отработено масло!!!0889263118Добрин Динев, Пловдивhttp://www.dalavera.net/read.php?1385,3205ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар