Супер си е стикера. Искам такъв, за да може да се вижда.Има една идея място по-надолу и може дори и да не се застъпи стикера.П.С. При Брава, реотана е малко по-нагоре май и има място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давайте да решим за размера на новия стикер.
Collapse
X
-
anko написа:7-8 см. е нормална големина, освен ако не се лепи на предното стъкло. Ако е там обаче, мисля че няма да се забелязва, а и дали е позволено.
Коментар
-
И мен ме интересува плащането и получаването. В момента съм със стария. Този, ми се вижда малко по-шарен, отколкото бих сложил на колата си, затова гласувах за по-малък размер. Все пак разбирателство трябва да има.Нали няма да се обидите, ако си сложа нещо различно от този стикер? Не че няма и този да си сложа.Мисля че едно приятелче би изработило нещо доста по-семпло в приличен тираж. В момента го правя.Едноцветно или двуцветно, но изрязано на плотер от качествено фолио. Не принтнато.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Вижте какво намерих в нета http://teniski.be/?id=lepenki&bc=668 Кажете какъв последно е вида на стикера и всеки може да си го поръча от сайта с/у два лева!? Така няма да се ангажира никой, колега от форума по печатането и рапространението на стикера!!!Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:Вижте какво намерих в нета http://teniski.be/?id=lepenki&bc=668 Кажете какъв последно е вида на стикера и всеки може да си го поръча от сайта с/у два лева!? Така няма да се ангажира никой, колега от форума по печатането и рапространението на стикера!!!Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Колеги, няма ли да има стикери вече. Проектът е готов, размера измислен... Колите са измити и само чакат пратката със стикерите. Даже нова кола, заради новия стикер си купих. И най-правилния начин да се оттървете от предишния стикер е моя - оттървете се от колата си или поне от стъклото, на който е залепенSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Paco-G написа:Първия въпрос, който задавам във форума е, тия стикери само за заслужилите ли са или и аз като новобранец мога да се барна с такъв За размера нямам предпочитание, ама искам да си го шибна на страничното задно стъкло.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар