Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Давайте да решим за размера на новия стикер.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер си е стикера. Искам такъв, за да може да се вижда.Има една идея място по-надолу и може дори и да не се застъпи стикера.П.С. При Брава, реотана е малко по-нагоре май и има място.

Коментар

На кого трябва да се поръчат тези стикери. Как ще стане получаването и плащането за провинцията и каква ще е цената на бройка?
      Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
      Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

7-8 см. е нормална големина, освен ако не се лепи на предното стъкло. Ако е там обаче, мисля че няма да се забелязва, а и дали е позволено.
        Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

anko написа:
          7-8 см. е нормална големина, освен ако не се лепи на предното стъкло. Ако е там обаче, мисля че няма да се забелязва, а и дали е позволено.
          Естествено, че не е позволено, както не е позволено да имаш каквито и да било глупостички закъчени на огледалото за обратно виждане.Който има такива висулки си проси най-бързия акт.

Коментар

И мен ме интересува плащането и получаването. В момента съм със стария. Този, ми се вижда малко по-шарен, отколкото бих сложил на колата си, затова гласувах за по-малък размер. Все пак разбирателство трябва да има.Нали няма да се обидите, ако си сложа нещо различно от този стикер? Не че няма и този да си сложа.Мисля че едно приятелче би изработило нещо доста по-семпло в приличен тираж. В момента го правя.Едноцветно или двуцветно, но изрязано на плотер от качествено фолио. Не принтнато.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
              Този, ми се вижда малко по-шарен ...
              На тоя стикер викаш шарен? Tа той е 2 цвята ...

Коментар

Вижте какво намерих в нета http://teniski.be/?id=lepenki&bc=668 Кажете какъв последно е вида на стикера и всеки може да си го поръча от сайта с/у два лева!? Така няма да се ангажира никой, колега от форума по печатането и рапространението на стикера!!!
                Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Първия въпрос, който задавам във форума е, тия стикери само за заслужилите ли са или и аз като новобранец мога да се барна с такъв За размера нямам предпочитание, ама искам да си го шибна на страничното задно стъкло.

Коментар

Nikcho написа:
                    Вижте какво намерих в нета http://teniski.be/?id=lepenki&bc=668 Кажете какъв последно е вида на стикера и всеки може да си го поръча от сайта с/у два лева!? Така няма да се ангажира никой, колега от форума по печатането и рапространението на стикера!!!
                    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Колеги, няма ли да има стикери вече. Проектът е готов, размера измислен... Колите са измити и само чакат пратката със стикерите. Даже нова кола, заради новия стикер си купих. И най-правилния начин да се оттървете от предишния стикер е моя - оттървете се от колата си или поне от стъклото, на който е залепен
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Ми да вземем да поръчаме от горния сайт. Добре ми изглежда... Аз поне мисля да си поръчам.

Коментар

Paco-G написа:
                          Първия въпрос, който задавам във форума е, тия стикери само за заслужилите ли са или и аз като новобранец мога да се барна с такъв За размера нямам предпочитание, ама искам да си го шибна на страничното задно стъкло.
                          Щом караш FIAT (или производните му Lancia, Alfa, Ferrari, Innocenti, Autobianchi и т.н.) - вече си заслужил

Коментар

Не знам и аз до къде стигнаха нещата и ще взема да си направя самостоятелно, че ми омръзна да чакам ...

Коментар

Ей сега ще звънна в печатницата че имаха някакви проблеми с плотера и ме мотаят.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Всички изгаряме от нетърпение...

Коментар

Working...
                                X