Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Давайте да решим за размера на новия стикер.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto SX написа:
    ... Така че колеги давайте идеи каква химия ще помогне да го разкарам стария без да разкарам и реотаните с него...
    Н2О - загрята до около 35-40 градуса - топиш една гъбичка и гъбичката на джама...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Punto SX написа:
      ... Така че колеги давайте идеи каква химия ще помогне да го разкарам стария без да разкарам и реотаните с него...
      Н2О - загрята до около 35-40 градуса - топиш една гъбичка и гъбичката на джама...
      Абе малко слаба ми се струва тази химия Веднъж чистих така един италиански стикер - някой застраховател от Рим беше решил че трябва да заеме половината стъкло с рекламен стикер. - та чистих чистих с вода - падна само цвета - иначе основата - нещо като найлон с размери 10 на 15 още седи като л..... на стъклото. Добре че като се изтри боята не личи много.P.s. Абе Кире само да питам че не ми дава мира - ти или Нино беше тогава против стикер върху реотаните - ако помниш де - че да знам кого да слушам занапред Пък не ми се търси темата нещо. Май много на офф го ударих - да вземем да метнем въпроса с отстраняване на стикери в отделна тема.
      Punto SX 1.1 55

Коментар

Имаше такава тема, ама май беше специално за винетката.

Коментар

Щом не става с топла вода - пускаш кабел до колата и с един сушоар размекаваш хубаво и изстъргваш с дебитна карта или нещо подобно.А стикера на форума трябва и с топла вода да излезе...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Няма ли да затваряте темата!?Най-големият размер надделя, както гледам!
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
              мадам, за вас темата би трябвало да е безмислена...."Размерът няма значение"...бях чел някъде.../ май в "Космополитън".../...

Коментар

EVITA написа:
                Е, че от кога 7-8 см. стана голям размер? Yellow_Flash_Colorz_PDT_10Колежке, вече започвам да улавям скрит замисъл и в аватара Ви

Коментар

Хммм за стикер май говорим тука! А размерът на стикера си е от голямо значение! Викам да приключваме, че да печатаме и да лепим! Най-големият дет’ се вика!
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

wwweb написа:
                    EVITA написа:
                    Е, че от кога 7-8 см. стана голям размер? Yellow_Flash_Colorz_PDT_10Колежке, вече започвам да улавям скрит замисъл и в аватара Ви
                    Говорим за диаметър все пак, не за дължина

Коментар

Размера, видно е ясен. Кога ще са готови? Как и на кой да поръчваме?
                      Fiat Marea 1.8i 16V
                      Fiat Tipo 1.4i 8V
                      Fiat Punto 1.6i 8V
                      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Размерите видно са ясни... Като гледам булшинството иска 6-7 и 7-8 см. Не че нещо, аз също гласувах за най - големия, но сега за някакви си 2 гласа........ Ако има такава опция може пък да се направят и от двата размера(по заявка на желаещите), но става доста сложно или пък компромисен вариант - 7см., но това зависи от организаторите. Има значка и "къде всеки един от нас желае да залепи стикера си?". Няма как да пльоснеш 8 санта стикер на страничното стъкло или пък дребосък от 4-5 см на задното...
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp
                        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

За сваляне на стикери има един добре действащ метод! Вземете пластмасова стъргалка за лед и действайте с нея! Така след, като бях накиснал със спирт, си свалих годишната винетка.
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                            За сваляне на стикери има един добре действащ метод! Вземете пластмасова стъргалка за лед и действайте с нея! Така след, като бях накиснал със спирт, си свалих годишната винетка.
                            Лошото когато някой като мен го е лепнал върху реотаните щото си е мислил че никога няма да го сваля. И като подкарам със стъргалката ще подкарам и тях
                            Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
                              Лошото когато някой като мен го е лепнал върху реотаните щото си е мислил че никога няма да го сваля. И като подкарам със стъргалката ще подкарам и тях
                              Е да... за такива ситуации само с течни вещества да се третира.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ето как изглежда на живо стикер с диаметър 10 см.Според мен трябва да е една идея по малък за да не застъпва най долния реотан на стъклото ...

Коментар

Working...
                                X