Punto SX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давайте да решим за размера на новия стикер.
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Punto SX написа:... Така че колеги давайте идеи каква химия ще помогне да го разкарам стария без да разкарам и реотаните с него...Веднъж чистих така един италиански стикер - някой застраховател от Рим беше решил че трябва да заеме половината стъкло с рекламен стикер. - та чистих чистих с вода - падна само цвета - иначе основата - нещо като найлон с размери 10 на 15 още седи като л..... на стъклото. Добре че като се изтри боята не личи много.P.s. Абе Кире само да питам че не ми дава мира - ти или Нино беше тогава против стикер върху реотаните - ако помниш де - че да знам кого да слушам занапред
Пък не ми се търси темата нещо. Май много на офф го ударих - да вземем да метнем въпроса с отстраняване на стикери в отделна тема.
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Щом не става с топла вода - пускаш кабел до колата и с един сушоар размекаваш хубаво и изстъргваш с дебитна карта или нещо подобно.А стикера на форума трябва и с топла вода да излезе...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
EVITA написа:Няма ли да затваряте темата!?Най-големият размер надделя, както гледам!
Коментар
-
Размерите видно са ясни... Като гледам булшинството иска 6-7 и 7-8 см. Не че нещо, аз също гласувах за най - големия, но сега за някакви си 2 гласа........ Ако има такава опция може пък да се направят и от двата размера(по заявка на желаещите), но става доста сложноили пък компромисен вариант - 7см., но това зависи от организаторите. Има значка и "къде всеки един от нас желае да залепи стикера си?". Няма как да пльоснеш 8 санта стикер на страничното стъкло или пък дребосък от 4-5 см на задното...
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Vladim написа:За сваляне на стикери има един добре действащ метод! Вземете пластмасова стъргалка за лед и действайте с нея!Така след, като бях накиснал със спирт, си свалих годишната винетка.
Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар