Най-големия размер е най-добре! Ще си ги лепим където искаме Странично стъкло или задно .. най-вероятно!Айде, че нямам търпение да го залепя вече...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давайте да решим за размера на новия стикер.
Collapse
X
-
spark написа:Предлагам да се пусне и анкета за горния текст на стикера. Все пак като се прави да се прави един път- ФИАТ ФОРУМ- КЛУБ ФИАТ- другиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз съм за това да е от по-големите размери. Гласувах за 6-7 см, но подрепям и най-големия размер. Идеята все пак е да се разпознаваме на пътя и останалите да могат да прочитат какво пише в движение и от по-фалечко. Ако е много малък - 4-5 см, ще трябва човек доста да се кокори докато разчете какво пише, особено в движение.Добре е да има варианти за външно и вътрешно лепене.
Коментар
-
аз смятам сега като си взема поредните летни джанти (тасове), да си сложа на всеки тас по 1 и по един отстрани. Незнам какъв е размера на лепенките за тасове, но като измеря ще гласувам за този размерСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
wwweb написа:phoenix написа:аз смятам сега като си взема поредните летни джанти (тасове), да си сложа на всеки тас по 1 и по един отстрани. Незнам какъв е размера на лепенките за тасове, но като измеря ще гласувам за този размерPunto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар