Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Давайте да решим за размера на новия стикер.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-големия размер е най-добре! Ще си ги лепим където искаме Странично стъкло или задно .. най-вероятно!Айде, че нямам търпение да го залепя вече...
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
      Ще си ги лепим където искаме
      В смисъл?

Коментар

Няма да коментирам поста Ви, колега! Защото ми идва да кажа място дето не е по колите
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Предлагам да се пусне и анкета за горния текст на стикера. Все пак като се прави да се прави един път- ФИАТ ФОРУМ- КЛУБ ФИАТ- други
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

EVITA написа:
            Няма да коментирам поста Ви, колега! Защото ми идва да кажа място дето не е по колите
            Оу, ама моля Ви се колежке ... как можахте да си го помислите

Коментар

EVITA написа:
              Най-големия размер е най-добре!
              Все пак размера май има значение... :D
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

spark написа:
                Предлагам да се пусне и анкета за горния текст на стикера. Все пак като се прави да се прави един път- ФИАТ ФОРУМ- КЛУБ ФИАТ- други
                Юридически клуб няма, а и самото словосъчетание хич не ми предизвиква приятни спомени.Така, че махнете го това "КЛУБ ФИАТ".Фиат форум си е много добре.Относно размерът, аз гласувах за този 4-5 см.И без това колите са ни облепени с всевъзможни стикери, все-пак идеята е важна, всеки нататък може да се справи и сам.
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Мисля,че 5-6 е добре.Вярно по-голямо по-се вижда,но според мен ще е претрупано.Това е мойто мнение.
                  BRAVA 1.4 12V газ

Коментар

Аз съм за това да е от по-големите размери. Гласувах за 6-7 см, но подрепям и най-големия размер. Идеята все пак е да се разпознаваме на пътя и останалите да могат да прочитат какво пише в движение и от по-фалечко. Ако е много малък - 4-5 см, ще трябва човек доста да се кокори докато разчете какво пише, особено в движение.Добре е да има варианти за външно и вътрешно лепене.

Коментар

Според мен би било хубаво да има и малки и големи. Аз примерно ще си залепя и на малките странични стъкла и предпочитам за там големи. За задното стъкло ще е хубаво по-малки, за не не се заяжда Органът.
                      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                      Совалката средно на LPG
                      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Гласувах за най-малкия размер, понеже за мене всякакъв вид лепенки са си селянийка. Единствено бих се прежалил да си залепя стикера на Фиат, затова колкото по-малък е той, толкова по-добре
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Здравейте. Гласувах за 4-5см. от естетически съображения.
                          Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

аз смятам сега като си взема поредните летни джанти (тасове), да си сложа на всеки тас по 1 и по един отстрани. Незнам какъв е размера на лепенките за тасове, но като измеря ще гласувам за този размер
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                              аз смятам сега като си взема поредните летни джанти (тасове), да си сложа на всеки тас по 1 и по един отстрани. Незнам какъв е размера на лепенките за тасове, но като измеря ще гласувам за този размер
                              Е това е супер идея!

Коментар

wwweb написа:
                                phoenix написа:
                                Е това е супер идея!
                                Много добро хрумване Аз обаче ще продължа с малко офф: Преди време спорихме с Киро и Нино дали ще е проблем че сме си лепнали старите стикери върху реотаните. Аз бях на мнение че не ме бърка, защото не мисля никога да го свалям. Но ето че нещата се промениха в друга посока. Тогава не си спомням Нино или Киро твърдяха че не е добре да ги лепим там, единя беше на моето мнение че няма значение, а другия против. Е сега вече и аз съм много против че го лепнах на задното стъкло долу върху последните 2 реда реотани - да се е... в тъпата кратуна. Ама най добре стоеше там а и чистачката чисти точно върху него и се вижда добре - и какво правим сега е въпроса. Естествено искам да го махна. Така че колеги давайте идеи каква химия ще помогне да го разкарам стария без да разкарам и реотаните с него. :D
                                Punto SX 1.1 55

Коментар

Working...
                                X